FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
15 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Šimpansipuu pere lauamäng Pere lõbu

8,08 € - 22% 10,40 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Miinimumhind 30 päeva enne allahindlust: 8,08 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
50 [2,4] tükki
Riik
Suurbritannia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
3 päeva
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

KATAPULT TEIE HÜPPAVAD AHVID - See strateegiline šimpansipuu mäng sobib suurepäraselt igaks juhuks. Selle komplekti tegemine on suurepärane, olgu see siis lastepeol, peremänguõhtul või isegi liikvel olles, telkimise ajal või puhkusel. Selle ahvihüppemänguga on teie perel tundide kaupa lõbus! See lauamäng mitte ainult ei paku tundidepikkust lõputut lõbu, vaid aitab lastel õppida strateegilise sotsiaalse mõtlemise oskusi ja arendab nende peenmotoorikat. Kes kroonitakse lõplikuks šimpansipuu võitjaks?
KLASSIKALINE MÄNG, MIS EI VANANE KUNAGI - Pakkudes suurepärast meelelahutust lastele ja täiskasvanutele, on see mäng hoidnud peresid lõbustatuna juba põlvkondi! Kas olete esimene mängija, kes katapulteerib oma šimpansid puusse! Iga mängija pöörab kordamööda oma šimpansi oma stardiplatvormilt puusse, kui neil on õnne, et šimpansid kiikuvad okstest. Esimene mängija, kellel on kõik oma šimpansid puu otsas rippumas, on võitja. Mängige oma laste, sõprade või kogu perega.
IDEAALNE IGAKS PEOSÜNDMUSEKS - See šimpansipuu mäng sobib suurepäraselt igaks sündmuseks või pereseikluseks. Ükskõik, kas jõulude, sünnipäevade, peremänguõhtu või isegi telkimise ajal, aitab see mäng kindlasti kogu perel koos lõbutseda. See mäng julgustab laste kõigi motoorsete oskuste varajast arengut, alates käe-silma koordineerimisest kuni kannatlikkuseni, ja mitte ainult, see annab lastele lõputuid tunde meelelahutust. See kõigi aegade lemmik retromäng on ka ideaalne kingitus igaks puhuks.
TOOTE SPETSIFIKATSIOONID - Sisaldab 1x ahvipuu alust ja valikut erinevat värvi ahve (sinine, punane ja kollane). Vaja on vähemalt 2 mängijat. Pakendi mõõdud - H6cm x W27cm x D27cm. Sobib vanusele alates 3. eluaastast.
EEPILINE LÕBU! SARI - Epic Fun tooted on koheselt äratuntavad nende eredalt illustratiivselt disainitud pakendilt. See fantastiline valik hõlmab kõike alates klassikalistest laste lauamängudest kuni peremängudeni. Pakume erinevaid mänge, mis pakuvad uskumatut hinna ja kvaliteedi suhet, kuid ei tee järeleandmisi kvaliteedis



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.