WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

SilverCloudi juhtmeta ukseautomaatika komplekt - 2-kaugtoide

25,35 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
ava
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
PNI-ACW01
EAN:
1094922160927
Viimane aktualiseerimine
Rohkem kui kuu aega tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Tõrkekindel, tavaliselt avatud (EI) käivitamine

Yalat saab juhtida NO-ahelaga (tavaliselt avatud), mis pakub pinget 12 V kas impulsi tüüpi (kui rakendatakse retentsioonifunktsiooni) või ajastatud (maksimaalselt 5 sekundit).

Universaalne avatus

SilverCloud YS800 loputuselektromagnetilist yala saab paigaldada igale puidust, metallist või PVC-st valmistatud uksele, olenemata selle avamise suunast: sisse- või väljapoole, vasakule või paremale.

Ühildub fono- või juurdepääsukontrollisüsteemidega

SilverCloud YS800 elektromagnetilist yala saab integreerida juurdepääsukontrolli või fonolukusüsteemi. Teie kodus asuva videointercomi sisekettal olev nupp Ava võib toimida jala avamiseks, võimaldades seega külastajatel siseneda.

Roostevaba teras

YS800 elektromagnetiline yala on valmistatud vastupidavatest materjalidest: väljastpoolt roostevabast terasest ja seestpoolt tsingisulamist, sulgemisjõuga 250 kg.

Funktsioone

SilverCloud YS800 elektromagnetiline yala on varustatud keskse tugevdava tihvtiga (impulsi avamise funktsioon). Kinnitusfunktsioon on funktsionaalne, kui ukse sulgemisel vajutab uksenupu kutsikas/polt yala sees olevat keskmist kinnitusnõela. See funktsioon võimaldab yala lukustada avalikult, kuni uks / värav / uksenupp on avatud. Samuti saab yala lukustada avatud režiimis, asetades spetsiaalse tihvti avatud režiimile.

Kaugjuhtimispult

SilverCloud AP101 toiteallikas võimaldab teil elektromagnetilist yale'i toita ja seda kaasasolevate kaugjuhtimispultide abil kaugjuhtida (patareid ei kuulu komplekti). Maksimaalne vahemik on 50 m. Adapteri ja yala vahelise toitejuhtme pikkus ei tohiks ületada 10 m.

Ühilduvuse

Sööturit saab kasutada lihtsalt koos mis tahes tüüpi yala säilitamisega, kuid mittesäilitavate yalele'ide jaoks on vaja ajastustoiteallikat, et hoida yala avatud valitud aja jooksul pärast AP101-lt saadud hoogu. Ühilduvad patareid kaugjuhtimispultide jaoks: 27A 12 V.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.