FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Silikoonkrohv

0,78 € /kilogramm hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
25 [2,4] kilogrammi
Kogus saadaval
10000 [2,4] kilogrammi
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
15 päeva
SKU:
C1525610
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

See on struktureeritud dekoratiivkrohv, mis näeb välja "koor", mis põhineb acri¬lo-stüreeni dispersioonil, silikoonlisandid, pigmendid ja marmorgraanulid on mõeldud välis- ja sisepindadele. Seda saab kasutada mis tahes pinnamineraalsel alusel: tavaline krohv, kipskrohv, betoon, kipsplaat ja vanad katted. See on ilmastikukindel, väga vastupidav mehaanilisele löögile, löögile, kulumisele ja kriimustustele. Aktiveerige isepuhastuv (picături¬le rullige vesi fassaadilt alla, tekitades mustuseosakesi)

Põhisubstraat: substraat peab olema täiesti kuiv, sile, puhas, tolmuvaba ja rasvavaba lahtine osake. Remonditud alad peavad olema sama struktuuriga kui olemasolevad alad.

Kasutusjuhend: pinnad tuleb kruntida krohvivärviga vähemalt 24 tundi enne dekoratiivkrohvi pealekandmist. Katted kantakse ühtlaselt peale, nimelt sama partii lahjendamata pref¬erabil roostevabast terasest saematerjaliga (terasest ujuk) õhukese kihina (optimaalne kihi paksus peaks olema võimalikult lähedane graanulite läbimõõdule). Nii liigne kui ka oluliste struktuuriliste põhjuste puudumine, mis võivad põhjustada erinevusi ja värvierinevusi. Struktureerimine (konkreetse probleemi saamine) toimub plastikust ujuki abil. Soonte paigutuse, suuna ja kuju saate valida sõltuvalt sellest, kuidas teil on struktuurid (vertikaalne, horisontaalne, ümmargune, ebaregulaarne jne). Eemaldage alati liigne materjal plastikust saematerjalist. Kasutamine peab olema pidev, nagu pika ooteaja korral, hakkab materjal kuivama. Struktuuri moodustumine peab toimuma kohe pärast pealekandmist enne kuivatamise algust. See materjal ei ole otseselt kasutatav otsese päikesevalguse või tuule käes või siis, kui vihm või külm on ohtlik, kuna see võib tekkida pealekandmise ja kuivatamise, pragunemise ja värvierinevuste ajal. Aluspind ja õhutemperatuur peaksid olema vahemikus + 5 ° C kuni + 25 ° C

Kuiva aja puudutus: 04:00, kuivus (pall): 72 tundi. Väärtused on esitatud temperatuuril 20 ° C ja suhtelisel õhuniiskusel 60%. Esimese 24-72 tunni jooksul pärast pealekandmist on ala kaitstud vihma, lume, külma jms eest. Eritarbimine: 2,4- 2,8 kg / m². Tarbimine on oluline täiesti sileda pinna jaoks. Tarbimine varieerub sõltuvalt kihi paksusest ja substraadi omadustest. Pakend: materjal plastikust ämber mahuga 25 kg. Säilitamine: Hoida jahedas, kuivas, pesemistemperatuuril vahemikus 5°C - 30°C originaalpakendis, avamata. Kõlblikkusaeg: 24 kuud alates valmistamiskuupäevast vastavalt pakendamis- ja ladustamistingimustele. Vaadake pakendile märgitud valmistamiskuupäeva ja partiid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.