FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
18 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Galaktika taassünd

Rafineeritud Nightography kaamera
Revolutsiooniline 4nm protsessor

DISAIN
Rohkem innovaatilisust, tähelepanelikum
VÄRVID
Maalähedased toonid
Libisege millessegi veidi erilisemasse. Värsked uued loodusest inspireeritud värvid, mida esitletakse poleeritud metallraamil.
MATERJALID
Teadlikult kujundatud
Vabastage kastist muutus, mida soovite maailmas näha. Taaskasutatud klaasist ja PET-kilest valmistatud iga telefon on kinnitatud taaskasutatud paberist ja paberipõhisest kaitsekilest valmistatud karpi. 2
* Galaxy S23 seeria seadmed, mida müüakse, levitatakse ja / või toodetakse USA turu jaoks, on saanud UL ECOLOGO sertifikaadi vastavalt UL110 mobiiltelefonide jätkusuutlikkuse standardile.
* Carbon Trust on mõõtnud ja sertifitseerinud Galaxy S23 seeria seadmete hällist hauani süsinikujalajälje, sealhulgas tootmise, levitamise, kasutamise ja lõpuks kõrvaldamise. See on sertifitseeritud PAS2050, mis on rahvusvaheliselt tunnustatud standard.
KAAMERA
Pildistage oma võte
Haarake päev ja jäädvustage öö. Minge välja, kui käes on Pro-klassi kaamera, mis on varustatud kõrge eraldusvõimega anduriga ja intelligentsete, valgust neelavate pikslitega selgete klõpsude jaoks igal ajal.

Tagumine kaamera

10MP 3x optilise suumiga telefotokaamera
50MP lainurkkaamera
12 MPUltra lai kaamera

Eesmine kaamera

12MP selfie-kaamera

ÖÖKAAMERA
Rohkem valgust teie ööks
Ole valmis galeriiks, mis on täis eepilisi öövõtteid, mida kõik tahavad. Nightography täiustatud tehisintellekt hoiab detailid selgena, nii et hämaras fotod ja videod on hämarusest koidikuni ja jälle erksad ja värvilised.
ÖINE SELFIE
Esikaamera kahe piksli tehnoloogia fokusseerib kiiremini ja täpsemalt, isegi hämaras. Objektipõhine tehisintellekt pakub autentset värvi selfide jaoks, mis konkureerivad päriselus.
ÖISE SELFIE VIDEO
Pimedas ei domineeri mitte ainult natüürmordid, vaid saate ka teravaid öiseid videoid. Nüüd on isegi esikaameral oskused pärast päikese loojumist teie ja teie sõprade klippe selgelt jäädvustada.
KÕRGE ERALDUSVÕIME
Hankige kõik deetid
50MP lainurkkaamera töötab
käsikäes võimsa kiibiga, ühendades kiiresti kaadrid, et eraldada igast bitt üheks hi-res fotoks. Lisage üksikasjalikult täiustaja tehnoloogia ja teil on kvaliteet nii terav, et jätkate suumimist rohkem.
EKSPERT TOORES
Nüüd oled sa tulistav täht
Kui tegemist on eepiliste fotodega, on taevas piir. Avage Expert RAW, et jäädvustada hi-res RAW-vormingus, pakkudes eredaid ja üksikasjalikke kaadreid.3 Seejärel vaadake tähtede poole, kui kaamera tõmbab valgust, et hingematva selgusega tähtkujusid ja planeete napsata.
FOTO REMASTER
Muutke tõrked meistriteosteks
Minge galeriisse, et täiustada tumedaid, uduseid pilte ja isegi tipptasemel lapsepõlvefotosid või pilte, mille olete veebis üles võtnud. Saate isegi fuzzy GIF-e uuendada, vähendades müra ja suurendades selgust, et teie silmused näeksid värsked välja.
JÕUDLUST
Rohkem jõudu teile
Kui peatumine pole valik, annab see revolutsiooniline kiip teie telefonile võimaluse pakkuda paremat mängude ja video voogesitust, pikendatud aku tööeaga, et viia teid läbi kõige eepilisemate päevade.
Võimas Snapdragon protsessor
Snapdragon® 8 Gen 2 mobiilne platvorm Galaxy jaoks
* Snapdragon on ettevõtte Qualcomm Technologies, Inc. ja/või selle tütarettevõtete toode.
* Snapdragon on ettevõtte Qualcomm Incorporated kaubamärk või registreeritud kaubamärk.
PATAREI
Avage veelgi pikem mäng
Nimetage seda ööks? Ei. Mängige sisse ja vaadake oma lemmiksaateid kauakestva ja kiiresti laetava akuga.
KUVADA
Pimestus olgu kadunud
Mängige või voogesitage kõikjal, kus on adaptiivne nähtavus väljas, pakkudes optimaalset värvi ja heledust igas valguses.4 Adaptiivne 120 Hz silub kerimist, samas kui Eye Comfort Shield hoiab teie silmad väsimast, isegi pimedas vaadates.
NUTIKAS LÜLITI
Tegime teie andmete hoidmise lihtsaks
Lihtsalt lihtsa WiFi-ülekande või oma Samsungi kontole kiire sisselogimisega olete kõik valmis. Veelgi vähemate sammudega kandke oma rakendused, fotod, sõnumid ja muu mis tahes operatsioonisüsteemist üle oma uude telefoni. 5
KAUBANDUS
Kaubelge kohese allahindluse saamiseks
Vahetage telefon, mis teil on, soovitud Galaxy vastu. Vaadake, kui palju saaksite uue Galaxy S23 pealt kokku hoida.
ARVUTI JÄRJEPIDEVUS
Multijuhtimine muudab mitme ülesande täitmise lihtsamaks
Kui ideed voolavad, ühendage oma telefon ja arvuti, et saada 2-for-1 kogemus. Hiirt, klaviatuuri või puuteplaati vahetamata saate lohistada, kopeerida, kleepida ja tippida mõlemasse seadmesse, et tagada seni kõige tõhusam ekraaniaeg.6, 7, 8, 9
ÜKS KASUTAJALIIDES
Teie Galaktika, nii nagu teile meeldib
Nüüd on telefoni seadistamine just teie jaoks lihtsam kui kunagi varem. Üks kasutajaliides maksimeerib kohandamist, võimaldades teil valida peaaegu iga detaili, alates lukustusekraanidest ja teemadest kuni vidinate ja märguanneteni.
SAMSUNGI RAHAKOTT
Samsung Pay sai veelgi paremaks. Tutvuge Samsungi rahakotiga
Samsung Pay on läinud järgmisele tasemele: tutvustades Samsung Walletit. Kiire käivitamine ja turvaline, see hoiab teie olulisi esemeid, nagu võtmed, ID-d ja piletid, kaitstes samal ajal teie isikuandmeid. Tere tulemast oma uude digitaalsesse ellu.
SAMSUNGI TERVIS
Heaolu on tehtud teie moodi
Alustage oma teekonda oma isiklike terviseeesmärkide poole Galaxy Watch5 ja oma telefoniga. 10 Rada



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.