FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) koondab kõik Interneti funktsioonid ja võrgusuhtluse eelised ühte kaasaskantavasse seadmesse. Lisaks on see välja töötatud uusima operatsioonisüsteemiga Android Ice Cream Sandwichi uusima versiooniga ning sellel on ulatuslikud ühenduvusvõimalused, et pakkuda teile võrreldamatut jõudlust ja ainulaadset kasutatavust.



Omadused:

- Android 4.0TM

Uusima Androidi operatsioonisüsteemiga Ice Cream Sandwich saate nautida kõiki selle uusi funktsioone ja rakendusi. Parema jõudlusega on teil optimeeritud veebibrauser, kiirem reageerimiskiirus ja sujuvam ekraanide vahel, mis annab teile parima kasutatavuse.



- Võimas jõudlus

GALAXY Tab 2 (7.0) toiteallikaks on võimas 1.0 GHz kahetuumaline protsessor, mis tagab maksimaalse jõudluse kõige nõudlikumates rakendustes, nii et saate hakkama oma dünaamilise elustiiliga.



- Palju multimeedia sisu

Reader Hubiga unustate oma raamatute kaasaskandmise ja naudite digitaalse lugemise naudinguid, kui ekraanil on sadu e-raamatuid. Music Hub pakub teile täielikku muusikapoodi, kust leiate oma lemmiklaulud. Lõpuks on teil Game Hubiga esmaklassiliste ja mitme mängijaga mängude ladu, kuhu suunduda, et hüpata tegevusse kus iganes ja millal iganes soovite.



- Lihtne ja lõbus suhtlemine

ChatOn võimaldab teil dünaamilisemal ja väljendusrikkamal viisil oma sõprade ja perega seadmete ja platvormide vahel ühenduses püsida ainulaadsete funktsioonidega, nagu grupivestlused, meedia voogesitus ja palju muud. Google+ Hangoutsi grupivideokonverentside abil saate igast hetkest rohkem kasu, mida on sama lihtne teha kui tänaval kellegagi jalutada.



- Õhuke ja kerge

Õige suuruse ja kaaluga tahvelarvuti, mida saate kõikjale kaasa võtta.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.