FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

S8 Ultra täiskomplekt valge

11,61 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 23,22 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
TENNIS
SKU:
holm8136
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Veel üks turul olev nutikell, S8 Ultra Full Set on valge - 7 erineva rihmaga, üks igaks nädalapäevaks! See on suurepärane seade, millel on palju tervise- ja treeningfunktsioone.
 
Bluetooth-helistamine
Sportlik režiim
Nutikad teavitused
Tervislikud omadused

Kujundus ja väljapanek
Nutikellal on lame tsingisulamist raam, mis on 8. seeria mudelitele ennustatud disain. S8 Pro Maxi mõõtmed on 46.0mm x 31.50mm x 9.65mm, sellel on metallraam, millel on kroonnupp ja küljel pillikujuline nupp. Seade kaalub vaid umbes 51 grammi ja on varustatud sportliku rihmaga.
Sellel on kõrge eraldusvõimega puuteekraan, millel on 2.02-tolline IPS LCD-ekraan. Selle eraldusvõime oli 240 x 280 pikslit, hea värvitäpsus ja laiad vaatenurgad. Sellel on õhuke must raam ja peal 2.5D karastatud klaasikaitse.
Kogu selle kere raam on kompaktne ja täielikult veekindel IP68 reitinguga. See vastab igapäevasele veekindluse reitingule, on pritsmekindel, vihmakindel ja tolmukindel.
 
Riistvara
Mis puutub riistvarasse, siis nutikell töötab Realteki RTL8762 kiibil, mis on väikese võimsusega ja suure jõudlusega kiip. Sellel on ka HR-, BP- ja SpO2-andurid. Sellel on Bluetooth-kõned ja 200 mAh aku. Nagu riistvarast näete, on nutikell pakitud mitte ainult põhitõdede, vaid ka täiustatud funktsioonidega.
 
Nutikell on suurepärane valik sportlastele, kuna see suudab jälgida mitut spordiala. (Jooksmine, jalgrattasõit, jõutõstmine, korvpall, tennis, võrkpall ja jalgpall) Nutikella professionaalne liikumisalgoritm ja mitme spordiala tugi võimaldavad harjutada kõike alates kõndimisest kuni jooksmiseni, jalgrattasõiduni. Nutikell jälgib samme, treeninguaega, kalorite tarbimist ja pulssi, võimaldades teil jälgida oma treeningu efektiivsust ja edusamme.
 
Bluetoothi helistamine ja häältugi
Koos sisseehitatud kõlari ja mikrofoniga, täiustatud Bluetooth 4.0-ga, toetab nutikell Bluetooth-kõnesid. Kasutajad saavad helistada otse nutikellal, kasutajad saavad ka telefonikõnesid vastu võtta. Nutikell toetab kõnelogi, telefoniraamatut, valimisnuppe. Kõnetoe abil ei jää te kunagi kõnest ilma ja te ei pea telefoni taskust välja võtma ainult kõnedele vastamiseks või helistamiseks.
 
Nutikas meeldetuletus Tõukemärguanded
Võta vastu SMS-e või kõnesid nutika meeldetuletusega. Saate vastu võtta SMS-e või rakendusesõnumeid. Nutikell toetab Facebooki ja mitmeid teisi teenuseid.
 
Muud teie nutikellal saadaolevad funktsioonid
 S8 Ultra Full Set on nutikell, mis toetab muusika juhtimist, äratuskella, ilmateadet, stopperit, telefoni leidmist, taimerit ja eellaaditud kellakuvasid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.