FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

S8 Pro nutikas ra k

7,56 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 15,13 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm3951
Viimane aktualiseerimine
3 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Siin on turul nutikam, S8 Pro. See on erakordne, millel on palju treeningfunktsioone, sealhulgas teie sisestatud GPS.

Bluetooth h v s
GPS ja sport zemm dban
Arukas rtes t s
Funktsioon c t


Kujundus t s ekraan
Nutikal ra-l on lame tsinkteler, mis on sama disain 8. seeria mudelitel. S8 Pro Maxil on m terad 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, f m v zas, kroonnupp ja külje n l v pilli kujuga nupp. Igaüks kaalub 51 grammi ja on varustatud sportliku kehaga.
Sellel on kõrge eraldusvõimega s rint k lennuaeg, 2.02 h Vin IPS LCD k lend. 240 x 280 pikslit eraldusvõime st, j sz neli punkti s peek si sz saada kätte. V on lihtne must raam ja ülaosa on 2.5D karastatud ots ja n on 2.5D karastatud raam.
Kogu kere raam on kompaktne ja sellel on IP68 min s t ssel. See vastab igapäevasele v z ll s gi klassifikatsioonile, fr ccsen s ll , ja ll s por ll.

Riistvara
Riistvara osas töötab smart r n Realtek RTL8762 kiibil, väikese võimsusega s, suur täis tm ny kiip. Sellel on ka HR, BP s SpO2 rz. Sellel on Bluetooth-h v ssal s 200 mAh aku, millel on 15-20 päeva kestev aku. Nagu riistvara puhul, on nutikas RA pakitud mitte ainult põhitõedega, vaid ka täiustatud funktsioonidega.

Tark on spordis väga hea, sest ta oskab kasutada rohkem sporditõkkeid. Nutikas ra professionaalne liikumisalgoritm s s t bb sport g t s a t i jalutuskäigul jooksupoeg, sulgpall z poeg, ker kp roz son, hüppamine k telez sen s j g n t val harjutama st. Nutikad inimesed jälgivad teie oskusi, treeninguid, pulssi ja pulssi, et saaksite oma väikestel silma peal hoida.

Bluetooth h v s s heli mogat s
Mikrofoni ja täiustatud Bluetooth 5.2-ga, smart r t toetab Bluetoothi palju. Kasutajad saavad hakata palju panustama otse nutitelefonides. Smart ra t toetab h v snapl t, telefon ny, t rcs z nuppe. H v palju t mogat s sa ei jäta kunagi ühtegi h v sr l ja sa ei pea telefoni taskust välja võtma b l ainult h v palju megv s s või t rcs z s.

Nutikas eml käsi Push rtes t s s
Võta vastu SMS või h v palju tark eml käsi sellega. Võite vastu võtta SMS-sõnumeid või rakendada muusikat s. Smart ra t toetavad QQ, WeChat, Facebook ja palju muud.

Nutikas r n el rt h h
S8 Pro Max on sellel nutikas, toetab muusikat juhib rl s t, brest r t, id j r st, stopper r t, telefoniotsingud st s, id z t t .



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.