FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
10 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Rattakinnitus GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kaameratele

3,09 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Kontakt Helistage

Rattakinnitus GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kaameratele - kirjeldus

GoPro tegevuskaamera jalgrattakinnitus juhtrauale Toote kirjeldus + esiletõstetud

Peamised omadused: Toote tüüp: Jalgratta juhtraua kinnitus Materjal: ABS + nailon + alumiinium Kaal: 52g Paigalduskoht: juhtraud/ latt/käsipuu läbimõõduga 20-30 mm Reguleerimine: 360 kraadi Ühilduvus: Kaamerad, tegevuskaamerad Paigaldus: Universaalne niit tegevuskaamerate paigaldamiseks Veekindel: Jah Kogu käepideme kõrgus: 70 mm Mugav: Kiire demonteerimine ja kokkupanek, tööriistu pole vaja Vastupidav: hoiab seadet kindlalt ja kindlalt Komplekt sisaldab: 1x juhtraua kinnitus, 2x kinnituskruvi, 1x libisemisvastane padi
Juhtraua kinnitus mootorrattale, mootorrattale, motorollerile või jalgrattale on oluline vidin igale vabaõhutegevuse, näiteks jalgrattasõidu, mootorratta või motorolleri armastajale. Valmistatud erakordsetest kvaliteetsetest materjalidest, vastab see teie ootustele. Ükskõik, kas teil on tegevuskaamera, DSLR, GoPro, SJCAM või isegi telefonihoidja (telefonihoidja ei kuulu komplekti) - see modulaarne süsteem suudab nendega töötada. Mõeldud enamiku turul saadaolevate kaamerate, kardaanide ja muude fotovideoseadmete jaoks.
Mugavus ja ohutus Kasutamise ohutuse tagavad libisemiskindlad padjad (1), mis välistavad käepideme liikumise ohu. Vastupidavad roostevabast terasest kruvid (2) tagavad vastupidavuse ja toote pika eluea.
360-kraadine pöörlev pea Rattakinnitusel on 360-kraadine pöörlev pea, mille lukk on iga 90 kraadi järel. Asend lukustatakse reguleerimiskruvi pingutamisega kruvikeerajaga, mis tagab asendi stabiilsuse. Kruvi on kaetud tihendiga, et kaitsta juhtrauda kriimustuste eest!
Lai rakendus Ükskõik, kas eelistate jalgrattasõitu, mootorratast või motorollerit, kohandub see kinnitus ideaalselt teie vajadustega. Hoidikus saate paigutada tegevuskaamerad m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (must, hõbe, valge), Kangelane : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsports, Surf, Naked, Classic SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJ7 star, (SJ7000), SJ6 legend, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - Action 2, Dji Action 3, Dji Action 4, Osmo Action Muud seadmed - nt nutitelefonid, kaamerad, GPS navigatsioon (TÄHELEPANU! vajavad lisakinnitusi - ei kuulu komplekti) Seadme kinnitamiseks kinnituse külge asetage see spetsiaalsesse korpusesse / hoidikusse, millel on tavaline tegevuskaamera kinnitus (ei kuulu komplekti).
Lihtne ja kiire kinnitus See kinnitus on loodud mugavust silmas pidades. Demonteerimine ja montaaž on äärmiselt lihtsad ja ei vaja tööriistade kasutamist. Lihtsalt vabastage klambrinupp seadme paigaldamiseks või eemaldamiseks.
Alogy on dünaamiline Poola kaubamärk, mis paistab turul silma tänu oma arenenud innovatsioonile ja tähelepanule igale detailile. Olles kirglik igapäevaste aksessuaaride kaasaegsete lahenduste loomise vastu, püüab Alogy järjekindlalt pakkuda klientidele ainulaadset kogemust, mis ühendab suurepärase kvaliteedi, originaalse disaini ja funktsionaalsuse kõrgeimal tasemel. Oleme uhked selle üle, et meie bränd mitte ainult ei paku erakordselt kvaliteetseid tooteid, vaid loob ka positiivse ostukogemuse. Meie eesmärk on luua pikaajalisi suhteid oma klientidega, kes on meie ettevõtte süda ja hing. Tänu nende tagasisidele ja toele suudame oma tooteid pidevalt arendada ja kohandada vastavalt nende vajadustele.

Korduma kippuvad küsimused Kas see kinnitus sobib ainult jalgratta juhtrauale kinnitamiseks?
Ei, kinnitus on mõeldud peamiselt jalgratta juhtrauale paigaldamiseks, kuid see sobib suurepäraselt ka mootorratta juhtraudadele, motorolleritele ja muudele elementidele läbimõõduga 20 kuni 30 mm.
Kas sellel hoidikul on täiendavaid käemooduleid?
Jah, kaasas on kaks täiendavat käemoodulit, mis võimaldavad kaamerat paigaldada erinevatesse konfiguratsioonidesse, andes teile vabaduse luua erinevaid kaadreid.
Kas seda kinnitust on lihtne kokku panna?
Jah, kokkupanek on väga lihtne ja ei nõua täiendavate tööriistade kasutamist.

Kõik käeulatuses! Tutvu meie teiste pakkumistega ja vali endale vajalikud tarvikud. Mäleta! Leiate mitmeid tarvikuid, näiteks: karastatud klaas, hoidikud, autolaadijad, FM-saatjad, kaablid või kõrvaklapid.


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.