FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
14 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pulssoksümeeter

2,69 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1000 [2,4] tükki
Kogus saadaval
6000 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Pulssoksümeeter on täiustatud meditsiiniseade, mida kasutatakse vere küllastumise mõõtmiseks. Tänu sellele saate jälgida hapniku taset veres ja patsiendi pulssi. See on äärmiselt kasulik kliinilistes uuringutes, patsientide hoolduses ja koduses tervishoius.

Pulssoksümeetrit on lihtne kasutada ja see on mitteinvasiivne. See töötab põhimõttel, et kasutatakse kahte tuld - punast ja infrapuna, mis läbivad nahka ja mida andur vastu võtab. Nende tulede neeldumise erinevuse põhjal hemoglobiini poolt arvutab pulssoksümeeter hapniku küllastumise taseme ja patsiendi impulsi.

Meie pulssoksümeetrit iseloomustab mõõtmiste kõrge täpsus ja töökindlus. Sellel on mugav ekraan, kus saate reaalajas lugeda mõõtmiste tulemusi. Lisaks on pulssoksümeeter kerge ja käepärane, mis muudab selle kandmise ja kasutamise erinevates tingimustes lihtsaks.

Meie pakkumisest leiate kvaliteetseid pulssoksümeetreid konkurentsivõimeliste hindadega. Pakume professionaalset teenindust ja kiiret kohaletoimetamist. Pulssoksümeeter on hädavajalik seade meditsiinitöötajatele, hooldajatele ja inimestele, kes hoolivad oma tervisest. Telli juba täna ja hoolitse oma turvalisuse eest!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.