FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
6 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Puhastusrobot Meeskond Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,24 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Tavahind: 1299,99 złMeie hind: 999 zł

Robottolmuimeja ja moppimineCleanTech TKG RVC 1003 AB [+spetsiaalne antibakteriaalne filter]Belgia kaubamärk KalorikSee on äärmiselt funktsionaalne tolmuimeja nii kuiv- kui ka märgtolmuimejale. Puhastamine pole kunagi varem olnud nii lihtne ja kiire! See seade on loodud nii, et see oleks võimalikult tõhus ja vabastaks teid igapäevastest majapidamistöödest. Seda kõike selleks, et teie korter säraks puhtana ilma teie pingutusteta. 

Parameetrid / tarvikud võimsus 1400Patanki maht 0,3Lbattery mahutavus 2600mAh tolmuimeja võimsus 40WHEPA filtrid / antibakteriloppilotdocking baasmõõtmised: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Kuiv ja märg tolmuimeja - vaakum ja peske põrand ühes. Tolmuimeja sisaldab nii tolmumahutit kui ka veepaaki, nii et saate multifiltrite komplekti abil tolmu peatada ja põrandat pesta - üks kord ja hetkega. Integreeritud HEPA-filter puhastab väljatõmbeõhu 99,95% -ni - mis on oluline allergikutele ja tõstab oluliselt nende elukvaliteeti.  Kompaktne disain ja kaasaegne disain muudavad selle tolmuimeja mitte ainult praktiliseks puhastusseadmeks, vaid ka moodsaks koduvidinaks, mida saate oma sõpradele näidata. Imemisvõimsus on kuni 1400 Pa , mis võimaldab teil põrandalt eemaldada ka kõige väiksemad lisandid - kiiresti ja ilma teie osaluseta.

Multifunktsionaalne kaugjuhtimispult ja lihtsad nupud tagavad tolmuimeja lihtsa positsioneerimise ja kasutamise - vaid paar klõpsu ning harjade ja lapi komplekt teevad kõik teie eest - puhaste vaipade ja läikivate põrandate jaoks kogu majas. Spetsiaalse antibakteriaalse ainega kaetud filter on ainulaadne Saksamaal välja töötatud ja testitud lisand [seega sümbolis AB – AntiBacterial]Kokkupõrke - ja kukkumisvastased andurid võimaldavad tolmuimejal töötada ilma mööblit või muid takistusi hõõrumata ning pärast töö lõpetamist naaseb seade automaatselt laadimisjaama. Üks seade ja mitu praktilist rakendust - seade võimaldab pindu vaakumida, seda saab kasutada ka näiteks treppide või seinte servade puhastamiseks, samuti harjapindade puhastamiseks otse seinte kõrval.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.