WELCOME SUMMER
-35%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pudelijoogid Maitsesta Odav Hind Igapäevane Joomine Energiajook Peamine Jook Müüa hea hinnaga energia

1,90 € /pudel hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 pudel {2,4} pudelit {5, *} pudelit
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Läti
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
7 päeva
EAN:
4549292009064
Viimane aktualiseerimine
4 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

"Prime Hydration" näib olevat bränd või tootenimi, mis on seotud energiajookide või hüdratiseerivate jookidega, kuid minu viimase värskenduse seisuga ei ole selle täpse nimega toote kohta konkreetset teavet saadaval. Energiajoogid ja hüdratatsioonijoogid on aga turul üsna levinud, pakkudes erinevaid koostisi, mis on loodud energia suurendamiseks või vedelike ja elektrolüütide täiendamiseks.

Energiajoogid sisaldavad tavaliselt kofeiini ja muid stimulante koos suhkrute ning erinevate vitamiinide ja mineraalidega, et anda kiiret energialaengut. Teisest küljest keskenduvad niisutusjoogid kehalise aktiivsuse või kuuma ilmaga higistamise tõttu kaotatud vedelike ja elektrolüütide täiendamisele.

Energiajoogi või hüdratatsioonijoogi valimisel on oluline uurida koostisosi ja toitumisalast teavet, et mõista, mida tarbite. Mõned peamised tegurid, mida tuleks arvesse võtta, on järgmised:

Kofeiinisisaldus: energiajoogid sisaldavad sageli kõrget kofeiinisisaldust, mis võib mõjutada inimesi erinevalt ja võib liigsel tarbimisel põhjustada kõrvaltoimeid.

Suhkrusisaldus: Paljud energiajoogid on kõrge suhkrusisaldusega, mis võib liigsel tarbimisel kaasa aidata kaalutõusule ja muudele terviseprobleemidele.

Elektrolüüdid: Niisutusjoogid võivad sisaldada elektrolüüte, nagu naatrium, kaalium ja magneesium, et aidata taastada higistamisega kaotsiminekuid.

Täiendavad koostisosad: otsige joogis leiduvaid täiendavaid vitamiine, mineraale või taimeekstrakte ja kaaluge, kuidas need võivad teie tervist või jõudlust mõjutada.

Alati on hea mõte tarbida seda tüüpi jooke mõõdukalt ning arvestada oma individuaalsete tervisevajaduste ja tundlikkusega. Kui te pole kindla toote või selle koostisosade osas kindel, võib tervishoiutöötajaga konsulteerimine anda isikupärastatud juhiseid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.