FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
15 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

PU nahast baari väljaheite kõrgus reguleeritav baaritool seljatugi

20,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Saksamaa
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

⭐ Baari väljaheited on valmistatud pehmetest PU nahkistmetest. Istmed on täidetud suure tihedusega paksenenud käsnaga, mis ei deformeeru kergesti ja on mugavam. Alus- ja jalaplaat kasutavad galvaniseerimistehnoloogiat, mis on korrosioonikindel ja võib tõhusalt vältida igapäevast kulumist.
⭐ [Reguleeritav kõrgus & 360° pöörlemine]: Padja saab pöörata 360 kraadi ja väljaheite kõrgust saab reguleerida käepideme abil. Istmepadja all olev käepide aitab reguleerida erinevaid kõrgusi. Padja kõrgus põrandast: 62–82 cm (kõrgus reguleeritav)
⭐ [Põrandaga kaitstud disain]: Jalatoe paigutuse disain võimaldab teil jalad hõlpsalt paigutada, saate istuda ja lõõgastuda ning nautida pikka vestlust. Põrandal on põrandakaitseseade ja alumine kummirõngas takistab põranda kriimustamist ja vähendab pöörlemise ajal müra.
⭐ [Multifunktsionaalne baaritool]: Köögibaari väljaheide on täiusliku kujuga ja seda saab kohandada teie kodu mis tahes keskkonnaga. Seda saab kasutada köökides, söögitoas, elutoas, rõdul, kohvikus, lettides, juuksurisalongides, baarides jne. See on stiilne ja mugav multifunktsionaalne baari väljaheide.
⭐ [Mõõdud baari väljaheide]: Selle baari väljaheite suurus on 43 x 39 x 92–112 cm, padi põrandast: 62–82 cm (reguleeritav kõrgus). Kuid pange tähele, et neid baari väljaheiteid ei saa kanalisaartele (Jersey, Guernsey) saata.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.