FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Premium 3-osaline kööginõude komplekt

9,84 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 19,68 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7326
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Avastage kulinaarse kunsti uusi mõõtmeid selle erakordse 3-osalise esmaklassilise kööginõude komplektiga, mis on kohustuslik igas kaasaegses köögis. Komplekt koosneb elegantsest ja funktsionaalsest kaanega pannist ning kahest erineva suurusega pannist, mistõttu on see ideaalne valik igasuguste roogade valmistamiseks, olgu see siis aeglane küpsetamine, hautamine või kiire praadimine.

Peamised omadused:

Materjal: Valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, mis tagab pika kasutusea ja korrosioonikindluse. Kolmekihiline substraat tagab suurepärase soojusjaotuse, vältides toidu ala- või üleküpsemist.

Kaanepann: Ideaalne suurus suppide, köögiviljaroogade ja aeglaselt küpsetatud roogade jaoks. Kuumakindel klaasist kaas võimaldab teil toiduvalmistamise ajal toitu jälgida, samal ajal kui auruvabastusport takistab üleküpsemist.

Pannid: Kaks erinevat suurust, mis vastavad kõigile teie vajadustele. Suurem pann sobib suurepäraselt liha ja suuremate portsjonite praadimiseks, väiksem aga kiireks hommikusöögiks, näiteks munadeks või pannkookideks.

Ergonoomilised käepidemed: Kõigil nõudel on ergonoomilised kuumakindlad käepidemed, mis tagavad mugava ja ohutu kasutamise.

Puhastamine ja hooldus: Lihtne puhastada ja nõudepesumasinas pestav, muutes igapäevase kasutamise lihtsamaks.

Universaalne ühilduvus: Sobib induktsioon-, gaasi-, elektri- ja keraamilistele küpsetuspindadele, muutes selle sobivaks igasse kööki.

Stiilne välimus: Kaasaegne ja elegantne disain, mis sobib igasse kööki.

Ideaalne valik: see komplekt on ideaalne kingitus noorpaaridele, koduavadele või isegi oma köögi varustuse värskendamiseks. Esmaklassiline kvaliteet ja mitmekülgsus tagavad, et need köögitarbed on pikas perspektiivis teie lemmikud.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.