WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

PNI L807 GPS navigatsioonisüsteem 7 tolline ekraan, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

65,91 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
2 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


7-tolline ekraan võimaldab täpsemat ja detailsemat vaadet marsruudile/ kaardile, mis on äärmiselt tundlik ja täpne puudutuse suhtes. Pakendis olev pliiats pakub täpsemat juhtimist ja navigeerimist menüüdes kui sõrmedega kasutamine. Ekraani eraldusvõime on väga hea, kuvades pilte ja kaarte suurepärase kvaliteediga.

Helde ekraan

FM-saatja

Kaasaskantav navigatsioonisüsteem PNI L807 on varustatud FM-saatjaga. See võimaldab edastada navigatsiooni sise- / välismällu salvestatud laule auto FM-raadios. 

Navigeerimise sisemälu on 8 GB, mis tähendab, et saate integreerida 2 keerukat kaarti (üks veoauto, üks reis) või lisada täiendavaid multimeediumfaile. GPS-i asukoha vastuvõtt ja kuvamine kaardil toimub koheselt tänu uuele võimsamale protsessorile MSTAR2531 kiirusega 800 Mhz ja RAM-ile 256 MB.
 
Võimas protsessor

Pistikud

PNI 807 navigatsioonipistik koosneb miniUSB-pordist, MicroSD-pesast täiendavate kaartide või multimeediumfailide jaoks ja kõrvaklappide pesast.

GPS-seadmel on kolm olulist funktsiooni: videopleier, helimängija ja fotomängija. Toetab videofaile, näiteks: AVI, WMV, MP4 jne ja helifaile: MP3 ja WAV. Samuti toetab see JPG-, BMP- ja PNG-vorminguid.

Multimeedia mängija

Valmis minema

Toode on "Ready to go" tänu pakendis olevatele tarvikutele, mis võimaldavad seda kohe esiklaasile ja sigaretisüütaja pesale paigaldada. Niipea kui seadme sisse lülitate, saate soovitud marsruudil probleemideta teele minna.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.