FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

PL-10018 kaubanduslik sparglipliit - köögiseadmete hulgimüük

9,64 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
20 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
Rohkem kui kuu aega tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Tutvustame PL-10018 kaubanduslikku sparglipliiti, kvaliteetset köögiseadet, mis on mõeldud kaubanduslikuks kasutamiseks. See sparglipliit sobib suurepäraselt restoranidele, hotellidele ja toitlustusettevõtetele, kes vajavad suurte koguste spargli valmistamiseks usaldusväärset ja tõhusat toiduvalmistamislahendust.

Oma vastupidava konstruktsiooni ja täiustatud funktsioonidega tagab see sparglipliit ühtlase ja täiuslikult küpsetatud spargli iga kord. Pliit on varustatud võimsa küttekehaga, mis viib vee kiiresti keemiseni, vähendades küpsetusaega ja suurendades tootlikkust.

Kaubanduslikku spargli pliiti PL-10018 on lihtne kasutada ja hooldada. Sellel on kasutajasõbralik juhtpaneel, mis võimaldab teil küpsetusaega ja temperatuuri vastavalt oma eelistustele reguleerida. Pliidiga on kaasas ka eemaldatav roostevabast terasest korv, mis muudab spargli laadimise ja mahalaadimise mugavaks.

See sparglipliit on mõeldud hulgimüügiks, mistõttu on see ideaalne valik ettevõtetele, kes soovivad oma köögiseadmete inventari laiendada. Selle kompaktne suurus ja tõhus jõudlus muudavad selle sobivaks nii väikeste kui ka suuremahuliste operatsioonide jaoks. Ükskõik, kas peate küpsetama paar naela või mitu kilogrammi sparglit, saab see pliit ülesandega hõlpsalt hakkama.

Investeerige kaubanduslikku sparglipliiti PL-10018 ja kogege mugavust ja tõhusust, mida see teie kööki toob. Oma usaldusväärse jõudluse ja vastupidava konstruktsiooniga on see pliit ehitatud nii, et see peaks vastu hõivatud kommertsköögi nõudmistele. Uuendage oma toiduvalmistamisseadmeid juba täna ja täiustage spargli valmistamise protsessi.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.