FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Peppa Pig Cut &; Play toidukomplekt Teeskle mänguasi lastele

8,08 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Suurbritannia
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

PEPPA PIG CUT &; PLAY FOOD - Peppa Pig Cut &; Play toidukomplekt on varustatud kandekotiga, mis tagab, et teie laps saab oma ostud korrastada, võimaldades kaasaskantavat mängu, et teie laps saaks selle 13-osalise värvilise mängukomplektiga süüa teha, sisseoste teha ja liikvel olles mängida. Julgustab loomingulist rollimängu, koordineerimist ja sotsiaalset suhtlemist, võimaldades väikestel väikestel ostlejatel tutvuda ostukaupadega, õppida tundma toitumist, toidugruppe ja seda, milliseid koostisosi saate teiste valmistamiseks kombineerida.
OMADUSED - See teesklev toidukomplekt tagab lõputu loomingulise rollimängurõõmu, õpetades lapsele, kuidas tükeldada puu- ja köögivilju, kasutades riistu, mille leiate igapäevasest mänguköögist. Selles suurepärases 13-osalises komplektis on puu- ja köögiviljad, rollimängunuga ja lõikelaud. Sisaldab erinevaid plastist köögivilju ja puuvilju, mis on realistlikud ja vastupidavad. See mänguasjade ostukorv sobib suurepäraselt Peppa fännidele, kellel on mänguköök. Paki ära Carry Case'i!
TEESKLE MÄNGU - Varajane õppimine ei ole täielik ilma teesklusmänguta ja mida fantaasiarikkam on teie laps, seda rohkem kasvab tema loovus ja kujutlusvõime. Rollimäng võimaldab ka teie lastel vaadata asju nii paljude erinevate nurkade alt ja tunda mitmesuguseid emotsioone. Lapsed õpivad maailma ja iseennast tundma läbi teeseldud mängu. Dramaatilised mängukogemused on mõned esimesed viisid, kuidas lapsed õpivad tundma oma meeldimisi ja mittemeeldimisi, oma huvisid ja võimeid.
TOOTE SPETSIFIKATSIOONID - Sisaldab 1 x kandekotti. 1x lõikelaud, 1x teesklev nuga, 1x banaan, 1x tomat, 1x brokkoli, 1x õun ja 1x arbuus. Mõõdud: H20.5cm x W24.5cm x D6.5cm. Sobib lastele vanuses 3+.
PEPPA PIG LITSENTSEERITUD TOOTED - Heitke pilk meie laiale Peppa Pig rollimängumänguasjade valikule, alates Peppa Pig nukkudest, lapsevankritest, lapsevankritest, tugitoolidest ja lasteaedade komplektidest. Meil on ka suur valik Peppa Pig kööke, teekomplekte, kauplusi ja muusikariistu. Ideaalne, et julgustada oma lapsi lõbutsemise ajal kasvama ja õppima. Meie Peppa sea mänguasjad on ideaalne kingitus igale lapsele, kes on näituse fänn.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.