FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Oriflame parfüümi kehakreem Giordani Gold Essenza

3,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
20 [2,4] tükki
Kogus saadaval
50 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Luksuslik, niisutav kehakreem, mis on lõhnastatud helendava, lillelise ja puiduse lõhnaga Giordani Gold Essenza. Kõrge lõhnakontsentratsioon. See sobib ideaalselt parfüümidega.

Giordani Gold Essenza on luksuslik lõhnastatud kehakreem, mis pakub intensiivset niisutust ja jätab naha siidiselt pehmeks. Selle helendav, lilleline, puidune ja kõrge kontsentratsiooniga aroom harmoneerub ideaalselt parfüümidega, andes teie kehale peene ja elegantse aroomi. Kreem niisutab nahka suurepäraselt, tagades selle sileduse ja elastsuse.

Giordani Gold Essenza on ideaalne valik luksuse ja elegantsuse armastajatele. See sisaldab kvaliteetseid koostisosi, mis toidavad ja taastavad nahka, andes sellele terve ja särava välimuse. Lubage endale hetk lõõgastust ja sukelduge aromaatsesse naudingusse, mida Giordani Gold Essenza pakub.

Giordani Gold Essenza kehakreem pole mitte ainult hooldustoode, vaid ka ainulaadne täiendus teie parfüümikollektsiooni. Pakkuge oma nahale niisutust ja ilusat lõhna, mis kestab kogu päeva. Sulgege silmad ja tundke, kuidas peened lillelised ja puitunud noodid ümbritsevad teie keha, lisades elegantsust ja ainulaadsust.

Pakutav Giordani Gold Essenza kehakreem on luksustoode, mis sobib ideaalselt inimestele, kes otsivad kvaliteetset kosmeetikat. Telli see juba täna ja naudi kaunist lõhna ja niisutatud nahka.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.