Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Nutikas vannitoa skaala, sealhulgas Bluetooth 4.0 koos vastava BalanceLine'i rakendusega

6,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
450 [2,4] tükki
Riik
Saksamaa
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Üldine teave skaala kohta:

Kehaanalüüsi kaalude tasakaalujoon on parim viis jälgida oma keha väärtusi ja tervist pikas perspektiivis ning jagada edusamme sõprade või perega? Võib-olla aitate te ise teistel inimestel julgust koguda, et murda "". ületada ja olla jälle füüsiliselt aktiivne.

TERVIS: Tänu erinevatele funktsioonidele on võimalik koos rakendusega nutitelefoni kaudu igal ajal jälgida oma füüsilist seisundit ja teisendada negatiivsed väärtused positiivseteks väärtusteks, täiendades sporti ja tervislikku toitumist.

ANALÜÜS: Kasutades rakendust (ühildub Apple'i rakendusega "Health"), mis sobib nii iOS-i kui ka Androidi nutitelefonidele, saate teada mitte ainult oma kaalu, vaid ka näiteks järgmised väärtused: keha rasvaprotsent, lihasmassi KMI (kehamassiindeks), BMR (ainevahetuse kiirus), veekaal, skeletilihased ja luukaal. Alustage analüüsi KOHE, kuna kaalupatareid on kaasas.

JAGA EDU: Kõik teavad kirjeldamatut tunnet, kui astud kaalule ja äkki oled 1-2 kg kergem. Kas jäädvustate selle hetke rakenduse kaudu või jagate seda kiiresti ja lihtsalt sõprade või perega? Võite julgustada teisi inimesi oma saavutustega aktiivseks muutuma.

TEHNOLOOGIA: Neli ülitundlikku andurit tagavad, et kaalud aktiveeruvad otse nende peal seistes. Selle väljalülitamiseks ei pea te midagi tegema, kuna see lülitub automaatselt välja niipea, kui statistika on rakendusse üles laaditud, või pärast seda, kui see on umbes 30 sekundit tühikäigul olnud.

OLULINE MÄRKUS: Enne skaala kasutamist eemaldage sokid nii, et jalad oleksid korralikult ühendatud kõigi nelja elektroodiga. Kõige täpsema näidu saamiseks soovitame skaala paigutada ainult tasasele ja kõvale põrandale.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.