WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

LTE kiire nutitelefon parima hinnaga
Uue Nokia Lumia 635-ga, mis sisaldab ka LTE-d, ei koge te mitte ainult mobiilset internetti tippkiirusel, vaid saate ka parimaid funktsioone: HERE Maps, HERE Drive, MixRadio, Microsoft Office ja palju muud. Saate hõlpsalt kuulata oma lemmiklaule 30 miljoni laulu vahel ja navigeerida isegi võrguühenduseta kaardimaterjaliga Saksamaal, Austrias ja Šveitsis. Lisaks on teil nüüd taskuformaadis kontor praktiliselt alati kaasas - ja see kõik on täielikult kaasas.
Sa leiad oma tee - igal ajal ja igal pool
Järgmine maanteereis võib tulla! HERE Mapsi ja HERE Drive'i tasuta navigeerimisega leiate alati oma sihtkoha ja kindlasti ei eksi. Isegi tundmatutes linnades saate navigeerida kõige kiiremini, isegi võrguühenduseta. Ootan huviga järgmist seiklust – autos ja jalgsi.
Täiesti uus Windows Phone
Windows Phone 8.1 uusima versiooniga saate nüüd oma nutitelefoni kasutada sama lihtsalt kui sülearvutit või arvutit kodus ja faile kiiresti kõigi oma seadmete vahel jagada. Tänu selgetele live-plaatidele on teil alati ülevaade ja näete kohe, kui teie sõbrad midagi jagavad. Lisaks saate oma plaate vastavalt oma stiilile kohandada.

Muusika ilma lõputa – täiesti tasuta
Kogu teie muusikakogu ei mahu MP3-mängijasse? Siis pakub Nokia Lumia 635 teile just seda asja: MixRadio abil on teil alati kaasas 30 miljonit lugu ja kuulake, mida soovite, millal soovite. Ükskõik, kas need on teie praegused lemmiklaulud või meie muusikaekspertide loodud uued segud, saate kõik alla laadida ja otsustada, millist muusikat mängitakse.

Office'iga tõhusam töötamine
Ükskõik, kas kodus või teel, on teil alati oma kontor kaasas! Mis kõige parem, eelinstallitud Microsoft Office'iga on tekstidokumentide, esitluste ja arvutustabelite loomine ja redigeerimine nüüd lihtsam kui kunagi varem. Nokia Lumia 635 on varustatud Office'i põhitoodetega: Word, Excel ja PowerPoint.

Täielik mälu oli eile
Teil on saadaval 8 GB suurune sisemälu ja lisaks on teil võimalus varundada kõik olulised dokumendid tasuta 7 GB veebipõhise salvestusruumiga OneDrive'is. Ja kui vajate endiselt rohkem ruumi, saate microSD-kaardiga oma mälu laiendada kuni 64 GB võrra või edastada kõik teistele seadmetele välkkiirusel Bluetooth 4.0 ja USB 2.0 kaudu.

Teie Lumia - teie stiil
Tee uuest Nokia Lumia 635-st oma lemmikaksessuaar ja loo oma isiklik stiil vahetatavate kaantega paljudes erinevates värvides. Isegi juhtmevaba JBL PlayUp kõlariga on see nüüd stiilne ja muidugi tõesti vali. Pole tähtis, millisele pinnale selle asetate, loob see sensatsioonilise bassiga uskumatu muusikalise kogemuse. Ükski pidu ei ole igav!

Tõeline jõudluse ime
Sensatsioonilised funktsioonid vajavad ka sensatsioonilist protsessorit: Qualcommi eriti kiire 1.2 GHz neljatuumaline Snapdragon S4 protsessor pakub jõudlust ilma lõputa! E-kirjade ja sõnumite kirjutamine töötab nüüd ka ülikiiresti: pühkides ei pea te isegi tähti puudutama, vaid lihtsalt pühkige neist üle. Samuti tunneb see ära sageli kirjutatud sõnad, mida automaatselt parandatakse ja täiendatakse.

Populaarseimad fotod ülemisel ekraanil
Tehke parimad pildid vapustava 5-megapikslise kaameraga. Integreeritud autofookus tagab, et ka teie lemmikfotod on äärmiselt teravad. Muidugi on parim viis hetktõmmiste vaatamiseks fantastiline 4.5-tolline ekraan. Tänu Corning Gorilla Glass 3-le on see ka uskumatult vastupidav ja vastupidav. Nokia Lumia 635 on ka väga õhukese disainiga, 129,5 x 66,7 x 9,2 mm ja sulgkaaluga 134 g.
Pangaülekanne, Transferwise kuni 100 seadet 19,99€.
Ees on meie täielik nimekiri "EU Stock List 2019" üle 150,000 XNUMX seadme tipphindadega.
Telli ainult siis, kui soovid ka maksta, ei saa!!!!
"Seadmed on sisse/välja lülitatud ja testitud LCD-funktsionaalsuse osas. Seadmed tarnitakse koos aku ja tagakaanega.
Neid seadmeid testivad meie tarnijad, mitte meie.
Seadmed on seadmed, mis on teenusepakkujate poolt maha kantud või sorteeritud.
Seadmed tarnitakse erinevates värvides. Enamik kaupu on kasutatud B-C kaupadena (B- ja C-kvaliteet).
Võib olla ka seadmeid, mida pole kunagi varem kasutatud.
Seadmed tarnitakse koos aku ja tagakaanega.
Kui laos ei ole seadme täisarvu, saame seda täiendada sama hinnaga seadmetega.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.