FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

NATURAALNE PÄRAST JAHEDAMAT CHLLINGUT

5,05 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] varu
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Venemaa
Tootegrupp
Uus  
SKU:
BLBR(2)-SIB
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

NATURAALNE PÄRAST JAHEDAMAT CHLLINGUT

Raseerimine on enamiku meeste ja naiste jaoks sundprotseduur. Et muuta see meeldivamaks ja aidata kõrvaldada raseerimise tagajärgi. Mõnikord eemaldati harjastega masina või raseerija kasutamisel naha pealmine kiht ja see puutus kokku täiendava epidermise kihiga, mis ei ole veel keskkonnaga kohandatud. Rahustage nahka ja vabanege kõrvaltoimetest, võite kasutada habemeajamisjärgset palsamit. See toidab ja niisutab nahka õrnalt, desinfitseerib, taastab loodusliku happesuse, ei lase patogeensel taimestikul pooridesse ummistuda. Parim habemeajamisjärgne palsam on see, mis valitakse vastavalt nahatüübile ja mille koostises ei ole keemilisi agressiivseid komponente, eelistatavalt ühte kaubamärki.

KOOSTIS:
mandariiniõli, glütserüülstearaat, tsetüülstearüülalkohol, argaaniaõli, pähkliõli, oliiviõli, sheavõi, kandelillavaha, piimhape, D-pantenool, rosmariini eeterlik õli, piparmündi eeterlik õli, glütseriin, E-vitamiin, magnoolia aloe vera ekstrakt, merepiima ekstrakt, jõhvikaekstrakt, sidruniekstrakt, piparmündiekstrakt, vetikaekstrakt, vetikaekstrakt, fukus, võililleekstrakt, nõgeseekstrakt, kalamuse ekstrakt.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (magus mandel), glütserüültearate tsitraat, tsereariilalkohol, argaaniaõli, Juglans regia seemneõli, oliiviõli, Vutyrospermium parkii, Euphorbia cerifera (Candelilla) vaha, piimhape, pantenool, rosmariin (Rosmarinus officinalis), Mentha Piperita eeterlik õli, glütseriin, tokoferüülatsetaat, Magnolia officinalis'e kooreekstrakt, Aloe vera ekstrakt, Calendula officinalise ekstrakt, Kaktuse oksiidi ekstrakt, Citrus limoni ekstrakt, Menhta piperita ekstrakt, Laminaria japonica ekstrakt, vesikuloosekstrakt, Taraxacum officinale ekstrakt, Urtica dioica ekstrakt, Acorus calamus ekstrakt.

Preparaadis sisalduvad eeterlikud õlid ja looduslikud ekstraktid pakuvad põhjalikku hooldust, mis suudab kaitsta meeste naha noorust, selle loomulikku ja tervislikku välimust. ARGAANIAÕLI toidab ja niisutab nahka. Oliiviõli pehmendab nahka, säilitab niiskuse, loob õhukindla barjääri ja samal ajal ei takista naha normaalset toimimist. Sellel on desinfitseeriv ja haavade paranemine. Rosmariini EETERLIK ÕLI eemaldab suurepäraselt naha, pehmendab karedaid nahapiirkondi, eemaldab surnud nahapiirkonnad, taastab naha elastsuse. PIPARMÜNDI EETERLIK ÕLI värskendab, "äratab" nahka, suurendab epidermise kaitsefunktsioone. Sidruniekstrakt on valge, värskendava toimega, stimuleerib naha immuunsüsteemi.

TAOTLEMISE MEETOD:
Pärast raseerimist kandke nahale väike kogus palsamit.

PAKEND: 100 ± 10 ml

ELU: 1 aasta. Pärast lao avamist 3 kuud.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.