FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
7 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

MUST massaažilaud Iluvoodi diivan kaasaskantav kerge deluxe 2 sektsiooni alumiiniummaterjal massaažiteraapia raviks Reiki salongi tervendamine(kaal

165,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
4 [2,4] tükki
Riik
Itaalia
Tootegrupp
Uus  
Tarneaeg
3 päeva

Kontakt Helistage

MUST massaažilaud Iluvoodi diivan kaasaskantav kerge deluxe 2 sektsiooni alumiiniummaterjal massaažiteraapia raviks Reiki salongi tervendamine(kaal - kirjeldus

Teave üksuse kohta
"Kogege ülimat mugavust ja tuge selle kaasaskantava ja kerge massaažilauaga, mis on loodud ülimaks lõõgastumiseks ja"
Teave selle üksuse kohta
【Laiem ja pikem】See professionaalne masseerija laud on 72.84 tolli pikk (peatoega 83.9 tolli) ja 27.6 tolli lai (külgmiste käetugedega 35.4 tolli), laiem ja pikem kui tavalistel mudelitel. Kõrgust saab reguleerida 23.6in-lt 31.9in-le, vajutades lihtsalt nuppu.
【Lihtne paigaldamine ja kaasaskantav ning kerge】See massaaživoodi on juba kokku pandud, seda saab kiiresti üles seada ja kokku voltida ilma täiendavate tööriistadeta. Komplektis on tasuta kandekott mugavaks hoiustamiseks ja transportimiseks. Kaal: 25 naela (koos tarvikutega: 34 naela)
【Stabiilne ja vastupidav vundament】Tugevdatud alumiiniumraam, millel on laiad risttalad (igaüks 1.85 tolli), tahked trossid ja libisemisvastased padjad muudavad selle massaaživoodi ülitugevaks ja usaldusväärseks. Selle massaažilaua töötav kandevõime on 551 naela, staatiline kaal 2425 naela.
【Esmaklassilised materjalid】Valmistatud parimatest alumiiniumjalgadest, vee- ja õlikindel PU-nahk, 2-tolline suure tihedusega mäluvahust polsterdus pakub teile suurt mugavust. See mitmekülgne iluvoodi on soovitatav kõigile, kes on seotud Beauty, Tatto, Reiki, Healing, Rootsi Tai massaažitööstusega.
【Tasuta tarvikute täiskomplekt】Eemaldatav ja reguleeritava kõrgusega peatuge, eesmine käetugi (kõrgust saab reguleerida 4.33-6.69 tolli), 2 külgmist käetuge, näo häll, kandekott ja näoaugu pistik. Kõiki tarvikuid saab korralikult laua sees hoida, kui seda ei kasutata.


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed

Transpordiliigid

  • Ise järgi minemine
  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.