FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Maod ja redelid Maagiline väljaanne kogupere lauamäng lastele

4,65 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
50 [2,4] tükki
Riik
Suurbritannia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
3 päeva
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

KLASSIKALINE MÄNG, MIS EI SAA KUNAGI VANAKS : See maagiliste madude ja redelite lauamäng on suurepärane keerdkäik originaalsele madude ja redelite mängule. Fantastiline maagilise teemaga meelelahutus igas vanuses lastele ja täiskasvanutele. Aastaid on peredele meeldinud seda igivana mängu mängida, nüüd saate mängida maagilise keerdkäiguga. Pakkuge oma perele tundide kaupa lõputut lõbu sünnipäevadel, pidudel või lihtsalt mõneks lihtsaks perelõbuks. Kes saab sellest maagilisest kuningriigist kõigepealt läbi ja kroonitakse võitjaks!

TÄIUSLIK PEREMÄNG : See maagiliste madude ja redelite lauamäng on piisavalt lihtne, et kogu pere saaks sellega liituda. Veeretage täringut, et otsustada, kui palju ruume saate liigutada. Haarake oma lett ja ronige redelitest üles ning liikuge edasi, kuid veenduge, et olete nende libedate vikerkaarte suhtes ettevaatlik! Sa kolid tagasi, kui maandud neile. Esimene inimene, kes tippu jõuab, on võitja. Kes kroonitakse ülimaks maagiliseks võitjaks?

TÄIUSLIK KINGITUS VÕI KINGITUS : See maagiliste madude ja redelite lauamäng on igale lapsele ideaalne kingitus. Alates sünnipäevast, jõuludest ja isegi lihtsalt erilisest maiuspalast vaadake, kuidas teie laste silmad süttivad, kui nad selle maagilise temaatilise madude ja redelite mängu avavad. See mäng mitte ainult ei paku lastele lugematuid tunde meelelahutust, vaid julgustab ka iga lapse motoorsete funktsioonide varajast arengut, alates nende käe-silma koordineerimisest kuni kannatlikkuseni.

TOOTE SPETSIFIKATSIOON : Sisaldab 1x maagilisi madusid ja redeleid lauamängu, 5x mängutükke ja 1x konteinerit. Sobib vanusele alates 3. eluaastast.

Maod ja redelid Maagiline väljaanne Lauamäng Peremäng 3 aastat + Pange tähele, et pildid on illustratiivsed ja tegelik toode võib pildist veidi erineda.|



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.