FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Märg poleerimiskrohv

0,65 € /kilogramm hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
25 [2,4] kilogrammi
Kogus saadaval
10000 [2,4] kilogrammi
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
15 päeva
SKU:
C1525607
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Pahtel, mis on valmis sisepindade silumiseks ja viimistlemiseks, sünteetilised vaigud, vesidispersioonid, lisandid, täiteained, järgmise karakteristi¬ci-ga: lihtne peale kanda tänu kreemjale konsistentsile nakkub väga hästi korralikult ettevalmistatud alusega, kuivamine on kiire, kõrge valge. Imendumine on madal alus ja ei vaja enne värvi pealekandmist kruntimist. Imendumine väheneb koostise tõttu ja toob kaasa märkimisväärse kokkuhoiu pinnatöötluses (lakk). Soovitatav on kasutada mitmekihilisi katteid, neid saab kasutada kuni 3 mm.

Kasutusala: saab rakendada käsitsi või masinaga järgmistes formaatides: tsementkrohvid, kipsplaastrid kipsplaastrite baasil ja tsementkrohvidel, betoon, kipsplaadid.

Kasutamine: Pasta kantakse aluspinnale kihi paksusega 0,2 mm kuni max 3 mm. Mehhaniseeritud rakendus, toodet võib lahjendada maksimaalselt 5% vett. Kasutamiseks mitmes kihis kuivamiseks enne järgmise kihi pealekandmist on kiht pinna kohal, u. 02:00, temperatuuril 20 ° C ja 65% niiskuses. Neid pindu saab peene liivapaberiga siluda / lihvida 12-24 tundi (sõltuvalt paksusest ja tem¬peratură), saades nii sileda pinna. Pragude vältimiseks takistab see kiiret kuivamist või külmutamist. Vähem imav keskkond on mullide moodustumine ja seetõttu kasutatakse sel juhul krohvi järgmiselt: kandke esimene kiht lahjendatakse 10% veega, väga õhuke ja pärast kerge zvântare pealekandmist (umbes 5 minutit.). teine kiht õhuke ja pärast pinna kuivamist (2 tundi temperatuuril 20 ° C tem¬peratură ja 65% niiskust) kandke peale krohvi lõplik kate paksusega.

Pinna kuivamisaeg (puudutamisel): 2 tundi, kuivus (sügavus): 24 tundi. Väärtused on näidatud temperatuuril 20 ° C ja suhtelise õhuniiskuse juures 65%. Soovituslik eritarbimine: 0,5-1 kg / m². Eritarbimise täpne kogus määratakse kindlaks pärast kohapealset testimist. See sõltub pinna karedusest ja paksusest. Pakend: plastikust ämber, 10 ja 25 kg. Panipaigad răco¬roase, kuivad, Pesemistemperatuur vahemikus 5 ° C kuni 30 ° C originaalpakendis, avamata. Kõlblikkusaeg: 24 kuud alates valmistamiskuupäevast vastavalt pakendamis- ja ladustamistingimustele. Vaadake pakendile märgitud valmistamiskuupäeva ja partiid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.