FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
19 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Mänguklaviatuur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

84,86 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Ok - AEG
Viimane aktualiseerimine
4 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Mänguklaviatuur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Mänguklaviatuur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown on väike mehaaniline klaviatuur, mille lõime kahel põhjusel. Esiteks tahame anda teile vabaduse kasutada kaasaskantavaid seadmeid. Teiseks meeldivad meile ilusad asjad, mis meelitavad kadedat välimust.

Selle tulemusena anname teile väikese konstruktsiooni PBT plastikust valmistatud pudingnuppudega, mis on loodud Double Shot tehnoloogias. Nad ei näe mitte ainult kosmilisi, vaid on ka kulumiskindlad. Igaühe all peidavad Kailh Brown mehaanilised lülitid. See on parim valik, kui klõpsate palju ja otsite suhteliselt vaikset mehaanilist klaviatuuri.

Fotogeenne ja vastupidav väikelaps

Meile meeldib öelda, et Thock TKL Pudding Brown on fotogeeniline ja vastupidav väikelaps.

Seda seetõttu, et mähkisime selle ilusasse ja väikesesse TKL Turniiri šassiisse. Praktikas tähendab see, et see sobib ilma probleemideta, kui täissuuruses klaviatuurid ütlevad: Tere, ma ei sisene siia. Samuti jätab see ruumi mõnele disainervidinale.

Me saavutasime selle, loobudes numbrilisest plokist. Selle tulemusena on Thock TKL Pudding Brown klaviatuur väike ja täielikult valmis tegutsemiseks.

Taustvalgustusega pudinguklahvid

Thock TKL Pudding Brownis meeldivad meile kõige rohkem taustvalgustusega pudinguklahvid. See on ruum võrreldes tavaliste nuppudega. Ühe klõpsuga saate neid sobitada oma meeleolu, lauastiili või mängitava mänguga. Selle põhjuseks on võtmehoidjad, mille tegime Double Shot tehnoloogias. Selle protsessi käigus süstitakse võtmevormi kahte tüüpi vastupidavat PBT-plastikut. Tänu sellele ei pühi nupud ära ja nende piimjas valge osa (sellest ka nimi Pudding) edastab ARGB valgust.

Kailh Browni lülitid

Kas teate, kuidas saate puutetundlike lülitite kasutajaid tundma õppida? Nad määravad AFK staatuse väga harva. Kokkuvõttes ei üllata meid need, sest selliste lülititega ei tunne te, et olete paar tundi pidevalt klõpsanud ja soovite ikkagi rohkem.

Kailh Brown on kombatavad lülitid. Nad tulevad hästi toime olukordades, mis nõuavad sujuvat liikumist. Need on ka vastupidavad, nende eluiga on hinnanguliselt kuni 50 miljonit klikki (ja tänu N-klahvi ümbermineku funktsioonile salvestatakse ja täidetakse igaüks neist).

Lisaks kõlab see meeldivalt vaikselt. Eeldame, et ta leiab oma fännid inimeste seas, kes sageli kasutavad klaviatuuri hilja (ja nende toakaaslaste seas).

Sulgkaal

Thock TKL Pudding Brown klaviatuur on tõeline sulgkaalu võitleja. See kaalub vähe, kuid see talub palju.

Testisime selle vastupidavust igapäevastel sõitudel linna teises otsas asuvasse kontorisse. Tänu sellele oleme kindlad, et anname teile klaviatuuri, mille saate sõna otseses mõttes kõikjale kaasa võtta ja see näeb endiselt välja nagu ostupäeval.

Selle konstruktsioon alumiiniumist ülaosaga on lihtsalt vastupidav kahjustustele ja väga jäik. Lisaks hoiab see lauda pidevalt ja ei liigu isegi pikaajalise töö ajal. Kuna tema välimus on ka korras, annavad reljeefsed mustrid põhjas ja ARGB valgustus sellele feisty iseloomu.

Minu nimi on RGB. ARGB

Olgem ausad, taustvalgustuseta klaviatuurid näevad ok välja. Kuid kui soovite pimedas klõpsata, rahvahulgast eristuda või foorumist oma sõpradele muljet avaldada, on ARGB-seadmed ideaalne valik.

Thock TKL Pudding Browni abil saate sobitada klaviatuuri välimuse oma maailma juhtimiskeskusega. Tõstke iga 87 nuppu esile erineva värviga, muutke klahviklahvide värvi või määrake kogu paneelile üks efekt. Seda saate teha kaasasoleva tarkvara abil või klaviatuurilt ilma tarkvara installimata.

Võib-olla mõned ütlevad, et see on tarbetu vidin (saate selle võimaluse alati keelata)... Kuid kui teile meeldib disainiga mängida ja aeg-ajalt oma laua välimust muuta, rõõmustab see ARGB taustvalgus teid.

Kaheastmeline kaldenurga reguleerimine

Teie mugavuse huvides oleme varustanud Thock TKL Pudding Browni reguleeritavate jalgadega. Tänu neile saate klaviatuuri paigutada ühte kolmest tugikõrgusest nii, nagu teile kõige rohkem meeldib.

Juhtme saamiseks on mitu võimalust

Thock TKL Pudding Brown klaviatuurikorpus võimaldab teil kaablit suunata ühes kolmest suunast. Tänu sellele on teil võimalus oma laual olevat ruumi paremini ära kasutada.

Seda tänu eemaldatavale kaablile ja kolmele spetsiaalselt ettevalmistatud kanalile klaviatuuri põhjas. Igaüks neist võimaldab teil kaabli paigutada mugavasse asendisse, näiteks lähemale klambritele või lauaplaadi servale.

Kõik kontrolli all

Kas sulle meeldib, kui kõik on kontrolli all? Teid silmas pidades oleme varustanud Thock TKL Pudding Browni funktsionaalse tarkvaraga.

Me nimetame seda hellitavalt Jumala režiimiks. Selle toega saate kohandada kõiki klaviatuuri seadeid vastavalt oma vajadustele, muuta ARGB valgustuse tüüpi, selle värvi, konfigureerida paljude efektide töörežiimi



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.