FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
9 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Mänguklaviatuur - GK650K Omnis Kailh sinine RGB

113,12 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Mänguklaviatuur - GK650K Omnis Kailh sinine RGB pudingi väljaanne
Mänguklaviatuur - GK650K Omnis Kailh sinine RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition on täissuuruses mehaaniline klaviatuur (numbrilise sektsiooniga), mis vastab mitte ainult mängijate, vaid ka arvuti taga õppivate või töötavate inimeste nõuetele. Eripäraks on: alumiiniumist ülaosal põhinev kindel ja kompaktne konstruktsioon, fenomenaalse välimusega ja vastupidavad Double Injection PBT tehnoloogias toodetud pudingipadjad, mugav rull helitugevuse reguleerimiseks, magnetiline peopesatugi, konfigureeritav RGB-valgustus, ka klaviatuuri küljel, samuti ulatuslik tarkvara ja makrotugi. Tänu sellele töötab GK650K töö ajal, koolitundide ajal ja õhtul võimaldab see teie lemmikmängus mugavat ja tõhusat meelelahutust. Kailh Blue lülitid töötavad kõikjal, kus peate olema täiesti kindel, et võti on aktiveeritud.

Täissuuruses mehaaniline klaviatuur

Täisformaadis klaviatuur töötab mitte ainult mängudes, vaid ka igapäevases kasutuses. Tänu numbrilisele plokile võimaldab SPC Gear GK650K tõhusalt sisestada arvväärtusi kontoriprogrammidesse, teha kiireid matemaatilisi arvutusi või määrata mängudes lisafunktsioone. Lisaks on iga 104 nuppu individuaalselt taustvalgustusega, mis võimaldab teil kohandada kogu klaviatuuri valgustusstiili oma maitse järgi ja suurendab ka töömugavust rasketes valgustingimustes.

Kaasaegne disain

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition klaviatuuri välimus ühendab klassikalise stiili mänguküünlaga. Selle teravad servad ja kontuuritud alumiiniumist ülaosa koos soonikkoes peopesatoega näevad suurepärased välja nii mängija laual kui ka kontorikeskkonnas. Kuid see pole veel kõik, sest klaviatuur on varustatud ka külgedel asuvate RGB LED-ribadega, mis lisaks valgustavad ja rikastavad visuaalselt arvutijaama.

Vastupidavad PBT-klahvikaitsmed

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition klaviatuur on varustatud PBT klahvikahuriga, mis on valmistatud Double Injection tehnoloogias. Selle protsessi käigus süstitakse vormi üksteise järel kaks materjali värvivarianti, saades seeläbi ainulaadse kahevärvilise viimistluse ja kõrge jäikuse. Pudingipadjad rikastavad mängija positsiooni esteetilisi väärtusi nii päeval kui öösel ning tänu oma vastupidavusele tagavad võtmete kõrge kulumiskindluse. Isegi pärast pikaajalist kasutamist säilitavad võtmehoidjad oma ainulaadse välimuse, mida on kõige lihtsam hinnata koos täielikult kohandatava RGB-valgustusega.

Konfigureeritav RGB valgustus

Kohandatav RGB-valgustus annab teile peaaegu piiramatud võimalused värvikombinatsioonideks. Tänu sellele saate valida 18 erineva efekti vahel fikseeritud taustvalgusest, liikudes mustrite kaudu, nagu laine või aeglane värvimuutus, taustvalgustuseni, mis reageerib konkreetse nupu vajutamisele. Kõiki efektide muudatusi saab teha tarkvara SPC Gear kaudu, mis võimaldab teil taustvalgustuse välimust individuaalselt reguleerida.

Kõrge vastupidavus

GK650K konstruktsioon on ülalt tugevdatud alumiiniumplaadiga. Tänu sellele on klaviatuur äärmiselt vastupidav ja vastupidav igasugustele deformatsioonidele, nii kiireks kirjutamiseks kui ka lemmikmängus põneva meelelahutuse ajal. Lisaks annab see seadmele ainulaadse ja pilkupüüdva disaini. Laiad kummist jalad koos klaviatuuri sobiva kaaluga mõjutavad selle stabiilsust, suurendades kasutusmugavust.

Randme tugi

Klaviatuuri ergonoomika parandamiseks nii igapäevases kasutuses kui ka mängimise ajal on GK650K-l peopesatoed. Magnetilised kinnitused, samuti klaviatuuri korpuse spetsiaalsed sooned võimaldavad hõlpsat kinnitamist ja eraldumist. Sõltuvalt teie vajadustest saab selle paigutada klaviatuurist mis tahes kaugusele ja laiad kummist jalad tagavad laual oleva padja stabiliseerimise. Padja ülaosas on ka kolmnurksed sooned, mis mitte ainult ei paranda ergonoomikat, vaid rikastavad ka klaviatuuri välimust.

Helitugevuse rull

GK650K klaviatuur on varustatud laia metallrulliga helitaseme reguleerimiseks. Iga selle liikumist rõhutab tajutav hüpe, mis võimaldab helitugevuse täpset seadistamist. Rull ise on äärmiselt funktsionaalne lisand. Lihtsalt sirutage see välja ja muutke helitugevust hõlpsalt.

Kailh sinised mehaanilised lülitid

Klaviatuur on varustatud Kailh Blue lülititega. Need on suurepärane valik inimestele, kes soovivad palju kirjutada Lüliti aktiveerimine toimub selge, iseloomuliku klõpsava heliga, mida paljud meenutavad kirjutusmasinate tehtud heli. Kailh Blue sobib suurepäraselt neile mängijatele, kes



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.