FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Maagiline Scratch Art lõbus kunstimäng lastele ja täiskasvanutele

5,81 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Suurbritannia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Rainbow
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

MARVIN'S MAGIC ESITLEB MAGIC SUPER BRIGHT SCRATCH ART: Marvini maagia on kõigi maagiliste ja salapäraste asjade kodu. Alates nende maagiliste trikkide valikust kuni nende kriimustuskunstikomplektideni hämmastab teid maagia jõud. Selle kraapimiskunstikomplekti musta kihi all on peidus erksate, maagiliste värvide maailm, mis alles ootab avastamist - kirjutage, joonistage, mängige ja avastage, meie kunst sobib suurepäraselt kooliprojektide, esitluste ja sõnumite jaoks.
RAINBOW SCRATCH ART: Loo kodus oma maagia selle scratch-kunstikomplektiga, mis on loodud selleks, et lasta oma sisemisel kunstnikul metsikult joosta. Kaasasolevat tööriista kasutades kraapige õrnalt musta kihti ja hüpake holograafiliste värvide, neonite, metallikvärvide ja vikerkaare maailma. Looge oma kauneid mustreid ja kujundeid, kusjuures erksad värvid töötavad koos teiega, et luua meeliülendavat kunsti.
SCRATCH ART PAPER: Selles Marvin's Magicu laste kriimustuskunstikomplektis on šabloonid, mida saate jälgida ja millega venitada, šabloonid, mis annavad teile inspiratsiooni, mida vajate maagilise vikerkaare meistriteose loomiseks! Võtke lihtsalt kätte oma kraapimislaud ja kraapimiskunsti tööriistad ning ühendage maagia ja kunst ning looge kõik, mida teie süda soovib!
LOO KUNSTI NULLIST: See komplekt sobib suurepäraselt igaks sündmuseks ja puhkuseks, millest oled inspiratsiooni saanud. Ükskõik, kas soovite luua lihavõttepühade kraapimiskunsti või sõbrapäeva kraapimiskunsti kallimale, äratab see komplekt teie kujundused ellu viisil, mida te pole kunagi võimalikuks pidanud! Samuti saate luua kraapimismärkmeid inimestele, keda armastate, luues mälu, mis kestab igavesti! Tõelise vikerkaareefekti saavutamiseks proovige luua ükssarviku kraapimiskunst ja laske värvidel oma müstilist iseloomu silme ees muuta.
5-AASTASTELE JA VANEMATELE KUNSTNIKELE: See komplekt võimaldab teie väikesel kunstnikul luua mustreid metalliliste, holograafiliste, neoon- ja vikerkaarevärvidega. Ideaalne kasutamiseks kodus, puhkusel või koolis. Aita oma pisikesel armuda kunsti ilusse, kasutades seda maagilist komplekti. See komplekt on ideaalne sünnipäevakingitus tüdrukutele ja poistele!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.