FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

M520X2 Juhtmevaba nutikas uksekell 2tk vastuvõtjad

7,06 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
24 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7224
EAN:
=VLOOKUP(A128,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
3 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Juhtmevaba uksekell M520 on valmistatud kvaliteetse tehnoloogia, sealhulgas kaasaegse traadita vastuvõtu- ja helitöötlustehnoloogia abil. Samuti sisaldab kell 52 erinevat meloodiat. See on ideaalne valik korterite, villade, kaupluste, hotellide, büroohoonete, konverentsiruumide ja muude kohtade jaoks.
Uksekella signaali ulatus võib olla kuni 300 meetrit, nii et kui otsite pikamaa traadita uksekella, võib see mudel olla ideaalne valik. Lisaks on uksekellal vilkuv LED-tuli, nelja tüüpi helitugevust ja vaikne režiim.

Uksekella mini-pistikvastuvõtjal on 58 erinevat helinat ja helitugevust saate reguleerida vahemikus 0 dB kuni 120 dB. Lihtsalt ühendage vastuvõtja avatud pistikupessa ja pole vaja patareisid ega eraldi paigaldamist.
Tänu mitmeotstarbelisele sidumisele saab üks saatja juhtida mitut vastuvõtjat, võimaldades süsteemi laiendada kuni kahe saatja ja mitme vastuvõtjaga. Iga vastuvõtjat saab programmeerida eraldi, nii et erinevad nupud võivad aktiveerida erinevaid meloodiaid. Võite valida klassikaliste ja hooajaliste meloodiate vahel või valida ka traditsioonilise "bing-bong" heli.

Uksekella nupul on IP55 veekindlus, nii et see töötab suurepäraselt ka vihmase ilmaga. Kell töötab temperatuuril -20 ° C kuni 60 ° C, nii et seda saab kasutada igas kliimas. Kellanupu akut (CR2032) saab vahetada.
Uksekella vastuvõtja LED-tuli süttib, kui keegi vajutab uksekella nuppu. See on kasulik kuulmispuudega inimestele ja aitab vältida imikute ärkamist une ajal, eriti kui uksekell on vaikses režiimis.

Stiili pistikupesa
Veekindel IP55
Reguleeritav maht 0DB-120DB
Saadaval helinad 52
Valikulised lisandmoodulid vastuvõtja/transiiver
LED-ekraanid
Laiendatav



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.