FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

LOODUSLIKUD RASKED KAITSERELVAD

2,81 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] varu
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Venemaa
Tootegrupp
Uus  
SKU:
SCR(2)-SIB
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

LOODUSLIKUD RASKED KAITSERELVAD
Kuivale ja normaalsele nahale

Hoolitsetud nägu ja sile nahk on nooruse ja tervise märgid. Naharakke uuendatakse pidevalt, kuid vanusega seotud muutuste ja keskkonna kahjulike mõjude tõttu lakkavad vanad surnud rakud aja jooksul uuenemast. See nahk tekitab tuhmid, kuivad, ebaühtlased peened kortsud. Vananenud rakkude eemaldamiseks ja naha taastamiseks kasutage looduslikku keraamilist nägu. See puhastab dermist õrnalt mitte ainult naha surnud kihist, vaid ka naha pooridesse kogunenud kosmeetikatoodete, tolmu, rasva jääkidest ning takistab hapniku, niiskuse ja kasulike elementide jõudmist naha sügavamatesse kihtidesse.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikoos) seemnepulber, Prunus Amygdalus Dulcis (magusmandliõli), Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkohol, Glyceryl stearaat tsitraat, Glicerin, Nisuvalk, Citrus aurantium eeterlik õli, Jasminum grandiflorum eeterlik õli, Aniba rosaeodora eeterlik õli, Patšuli eeterlik õli, Xantani kummi, Tokoferüülatsetaat, Magnolia Officinalis kooreekstrakt, Cucumis sativus ekstrakt, Arctium lappa ekstrakt, Juglans regia ekstrakt, Urtica dioica ekstrakt, Kojic Acid, Malic Acid.

Pehmed koorijad kuivale ja normaalsele nahale toidavad ja niisutavad õrna nahka sügavuti. Aprikoosiluu peen abrasiivne alus taastab elastsuse, koorib õrnalt dermise surnud nahaosakesi. Looduslike koostisosade kompleks aitab sobitada nahka, noorendada ja toita kasulike elementidega. Hooldus sobib tundlikule ja kuivale nahale.
TOIMEAINETE:
Aprikoos kokkusurutud kujul soodustab pooride sügavat puhastamist, parandab vereringet, stimuleerides seeläbi toitainete imendumist. Sheavõi aktiveerib kollageeni sünteesi, pehmendab ja kaitseb nahka keskkonna eest. Nisuvalk silub mikroreljeefi näol, võitleb lõtvumise ja kortsudega, taastab naha veetasakaalu. Apelsini eeterlik õli taastab naha sileduse, vähendab lihaspingeid, valgendab ja stimuleerib vereringet. Jasmiini eeterlik õli vabastab naha kuivamisest ja koorimisest, ühtlustab jumet, ravib väiksemaid haavu ja pragusid. Roosipuu eeterlikul õlil on bakteritsiidne toime, see eemaldab tõhusalt allergilised reaktsioonid, punetuse ja ärrituse. Stimuleerib naha kaitsefunktsioone. Patšuli etüülalkohol tagab naha sügava niisutuse, kõrvaldab koorimise, taastab sära ja sileda nahavärvi. E-vitamiin takistab naha vananemist, suurendab selle elastsust, normaliseerib lipiidide tasakaalu. Kurk ja takjasekstraktid säilitavad niiskuse, valge ja eemaldavad nahalt peened kortsud.

Kasutusviis:
Kandke niisutatud nahale, masseerige kergete ringjate liigutustega, loputage hoolikalt veega. Ärge kasutage rohkem kui 1-2 korda nädalas. Seda ei soovitata kasutada nahakahjustuste korral, vältida silmaümbrust. Kasutage ainult välispidiseks kasutamiseks.

PAKEND: 50 ± 5 ml

ELU ELU: 1 aasta, pärast avamist 3 kuud.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.