WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

LOODUSLIK VAHEPEALNE KESKOSA

2,71 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] varu
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Venemaa
Tootegrupp
Uus  
SKU:
SCR(5)-SIB
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

LOODUSLIK VAHEPEALNE KESKOSA
kõikidele nahatüüpidele

Hoolitsetud nägu ja sile nahk on nooruse ja tervise märgid. Naharakke uuendatakse pidevalt, kuid vanusega seotud muutuste ja keskkonna kahjulike mõjude tõttu lakkavad vanad surnud rakud aja jooksul uuenemast. Seetõttu muutub nahk tuhmiks, kuivaks, ebaühtlaseks, peeneks kortsuks. Vananenud rakkude eemaldamiseks ja naha taastamiseks kasutatakse looduslikku keraamilist nägu. See puhastab õrnalt mitte ainult surnud naha pärisnahakihti, vaid ka naha pooridesse kogunenud kosmeetilistest jääkidest, tolmust, rasvast ning takistab hapniku, niiskuse ja kasulike elementide jõudmist naha sügavamatesse kihtidesse.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikoos) seemnepulber, Persea Gratissima (avokaado) õli, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkohol, Glütserüülstearaattsitraat, Glicerin, Pantenool, Nisuvalk, Litsea Cubeba eeterlik õli, Ylang-ylangi eeterlik õli, Patšuli eeterlik õli, Citrus aurantium amara eeterlik õli, Xantani kumm, Tokoferüülatsetaat, Magnolia Officinalis kooreekstrakt, Aloe vera exctract, Mains domestica borkh ekstrakt, Vitis vinifera ekstrakt, Echinacea purpurea ekstrakt, Arctium lappa ekstrakt.

Looduslik kosmeetiline kreem "Niisutav ja toitev" sobib kõikidele nahatüüpidele. See õrn kreemjas näokreem annab nahale terve ja hoolitsetud välimuse, niisutab ja toidab seda. Tänu toimeainetele soodustab see pooride sügavat puhastamist, eemaldab naha ülemise keratiniseeritud kihi, parandab silmnähtavalt jumet. Nahk on sile ja särav.
Aprikoos purustatud kujul soodustab pooride sügavat puhastamist, parandab vereringet, stimuleerides seeläbi kasulike ainete imendumist. Avokaadoõli reguleerib prostaglandiinide vahetust, mis kontrollivad naha kaitsvaid omadusi. Sheavõi rahustab nahka, toimides põletikulistele piirkondadele, kõrvaldades sügeluse ja ärrituse. Verbena eeterlik õli noorendab ja värskendab nahka suurepäraselt, pehmendab näokortse ja vanust, annab kerge tõstva efekti. Ylang-ylangi eeterlik õli desinfitseerib ja toniseerib nahka õrnalt ja tõhusalt, stimuleerib nahaalust vereringet, niisutab ja toidab suurepäraselt naharakke, aitab kõrvaldada aknet. Etüülalkoholi patšuli eemaldab naha põletiku, soodustab väikeste haavade paranemist. Petitgraini eeterlik õli stimuleerib lõtvunud ja väsinud nahka, suurendab selle elastsust ja ahendab laienenud poore. E-vitamiin takistab naha vananemist, suurendab selle elastsust, normaliseerib lipiidide tasakaalu. Aloe vera ekstrakt aitab vähendada punetust pärast agressiivset kokkupuudet või stressi. Õuna- ja viinamarjaekstrakt niisutab nahka, kõrvaldab kuivuse ja ketenduse. Echinacea ekstrakt suurendab naha immuunvõimet. Taimeekstrakt stimuleerib naharakkude uuenemist ja säilitab nende nooruse.

Kasutusviis:
Kandke niisutatud nahale, masseerige kergete ringjate liigutustega, loputage hoolikalt veega. Ärge kasutage rohkem kui 1-2 korda nädalas. Seda ei soovitata kasutada nahakahjustuste korral, vältida silmaümbrust. Kasutage ainult välispidiseks kasutamiseks.

PAKEND: 50 ± 5 ml

ELU ELU: 1 aasta, pärast avamist 3 kuud.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.