MAY SALE
-30%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

LOODUSLIK OHTLIK TOORES TÖÖRIIST

2,28 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] varu
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Venemaa
Tootegrupp
Uus  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

LOODUSLIK OHTLIK TOORES TÖÖRIIST

100% looduslik terapeutiline ja profülaktiline hambapasta SIBERINA pakub tõhusat ja õrna hooldust kogu suuõõnele. See takistab kaariese ilmnemist, tugevdab igemeid, omab antibakteriaalset toimet. See annab pikka aega meeldiva aroomi ja värskuse. Sobib ka kõige tundlikumatele hammastele.

Valmistatud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest. Fluori-, SLS-, parabeenide, kunstlike säilitus-, lõhna- ja maitseainete ning värvainete vaba.

INCI: kaltsiumkarbonaat, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glükosiid, Maris Sal, sidrunhape, mentool, ksantaankummi, Abies alba eeterlik õli, Pinus silvestris eeterlik õli, Spirulina maxima, Betula pubescens ekstrakt, Hypericum perforatum ekstrakt, Quercus robur ekstrakt, Urtica dioica ekstrakt, Tilia cordata ekstrakt, Matricaria chamomilla ekstrakt, Pinus silvestris ekstrakt.

Hambapastade toimeainetel on oluline roll, kuna nende tõhus toime sõltub teie hammaste ilust ja tervisest. KARBONAATKALTSI - looduslik mineraalaine on väga peeneks jahvatatud. Tagab naastu ja hambakivi eemaldamise ilma emaili kahjustamata. KUUSE JA MÄNNI BAASÕLID tugevdavad hambaid ja igemeid, ennetavad periodontaalset haigust. Neil on tugev põletikuvastane toime. EXTRÁT OAKOVÉHO BARKIL on mikrotäidisefekt - see "särab" hambaemaili pragusid, blokeerib hambakanaleid, vähendab hammaste tundlikkust. XYLITOL vähendab oluliselt kariogeensete bakterite arvu. Joondab suuõõnes happe-aluse tasakaalu. Kiirendab oluliselt mineraalide imendumist hambaemailiga. SEA SALT on rikas mikroelementide ja mineraalide poolest, millel on kasulik mõju hammastele ja igemetele.

TAOTLEMISE MEETOD:
Kandke hambaharjale väike kogus pastat. Masseerige hambaid 2-3 minutit, vähemalt kaks korda päevas. Pärast protseduuri loputage suu põhjalikult sooja veega.

MAHT: 50 ml

ELU: 1 aasta.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.