FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
6 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Teave selle artikli kohta

Kvaliteetne puit: Looduslik keskkonnasõbralik akaatsiapuit on kõrge tihedusega, ühtlase struktuuriga ja kõrge tugevusega; puidul on naturaalne šokolaadi tekstuur ja elegantne; Sellel on head antiseptilised ja antibakteriaalsed omadused. Katkestusi ei teki.
Suur tööpind: Lõikelaud pakub piisavalt ruumi liha, köögiviljade ja kala lõikamiseks. Suurt ettevalmistusala saab kasutada ka serveerimislauana, hommikusöögilauana ja suupistelauana.
Lõikelaud 42×33×2,5 cm mahlasoonega, antiseptiline puitplaat köögile, Antibakteriaalne puidust lõikelaud Acacia puidust köögilaud
Seisukord : Uhiuus kaup
Tükkide arv kaubaalusel : 100 tükki
Ühiku hind: 7.50 €

Multifunktsionaalne puidust lõikelaud: mahlasoonega liigse mahla kogumiseks, et hoida laud puhtana; Seda saab kasutada mõlemalt poolt kasutatava ala laiendamiseks. Küljel on kaks nõgusat käepidet, mis võimaldavad lõikelauda mugavalt liigutada, kui see on laaditud.
Lihtne puhastada: Tänu antibakteriaalsele puidule, siledale pinnale ja üllale disainile on täiuslik puhastusefekt saavutatav vaid mõne sekundiga.
Kaitske oma nuge: Erinevalt klaasist, kivist või muudest kõvadest materjalidest lõikelaudadest kaitseb puit teie nuge. Selle tulemusena jäävad noad teravaks ja kasutusvalmis kauemaks.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.