FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Livingpai kokkupandav ja reguleeritav fitness batuut

34,12 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
7 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Lõbus ja tõhus treening Fitness-batuudid pole mitte ainult kerged, ohutud ja vaiksed spordivahendid, vaid pakuvad ka treeningu ajal palju lõbusama. Vaid 10 minutit hüppamist päevas põletab tõhusalt kaloreid, tugevdab vereringet, mis võrdub 1 tunni sörkimise, 30 minuti jalgrattasõidu või 20 minuti ujumisega. Mugav kokkupanek, eraldamine ja ladustamine Kokkupandav disain vähendab selle suurust 1/4-ni, mis muudab ladustamise mugavaks, samas kui reguleeritav käepide ja metallkonstruktsioon on eemaldatavad. Lihtne, kuid tugev disain on valmistatud kergest materjalist, nii et igaüks saab selle ilma tööriistadeta kokku panna või lahti võtta. Lai valik kasutusviise, nagu hüpped, kätekõverdused, istumisasendid ja enamik venitusharjutusi.

Kokkupandav disain

Batuuti saab kokku voltida kaks korda ja volditud suurus on väiksem kui 1/4, nii et see on väga ruumisäästlik ja seda on lihtne panna voodi alla, nurka, kappi.

Reguleeritava kõrgusega käepide Sportlik batuut toetab 4-tasemelist kõrguse reguleerimist. Käepideme kõrval oleva nupu abil saate seda reguleerida 79 cm-lt 106 cm-ni, ideaalne batuut täiskasvanutele ja lastele.

Vahustatud käepide Pehme vahuga kaetud käepide suurendab tasakaalu, libisemiskindlust ja mugavust. Lihtsalt nautige hüppamisrõõmu.

Peamised omadused:

Suletud roostevabast terasest vedru Fitness batuut võib olla varustatud kuni 32 suletud terasvedruga ja sellel on turvakolmnurga disain, mis muudab selle ohutumaks ja vastupidavamaks kui elastsed köis või vöövedrud.

Ohutus Oxfordi padi 600D on valmistatud kriimustuskindlast Oxfordi materjalist, millel on PE sisemine kiht, mis kaitseb tõhusalt jalgu ja varbaid hüppamise ajal vigastuste eest.

Batuudil on metalltorud ja kumm 6 eemaldatavat metalltoru, mis on kaetud kummiga nii, et batuut ei libiseks ja oleks vaikne.

Täiustatud PP hüppelaud: Imporditud PP kopsakas plaat tagab parema kulumiskindluse ja on veekindel. Ainulaadne materjal muudab hüpped pehmemaks ja kaitseb tõhusalt põlve. Kandevõime ulatub 200 kg-ni.

Tarvikud:

Vastupidav bändi tarvik Livingpai batuudil on 3 erinevat takistusriba, mis parandavad teie treeningkogemust.

Sisaldab tõmbeköit Batuut sisaldab tõmbeköit. Seda saab kombineerida batuuditreeningutega, et muuta fitness veelgi tõhusamaks.

Sisaldab kandekotti Kokkupandava batuudiga on kaasas kvaliteetne kandekott, mis võimaldab batuuti mugavalt transportida.

Omadused:Maksimaalne koormus 200 kg4 taseme kõrgusega reguleeritav vahtkäepideme suurus Volditud suurus vähem kui 1/4 originaalsuurusestDurable Oxfordi padiSisemine ring on valmistatud vastupidavast veekindlast PP-mattRaskeveokite terastorudest, millel on libisemiskindel kummist alusDurable kriimustuskindlad terasvedrud



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.