FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Liikumistundlik päikesevalgustus

9,08 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
113 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Laadimispaneeliga päikesepeegeldi on eriti kasulik ladudes, garaažides, kinnisvaras jne. Iseseisev, see võib tõrjuda pahaaimamatuid möödujaid tulevastest röövlitest, samal ajal kui öö muutub selle kahekordse päikesetulega päevaks.
See päikesepeegeldi on kõige ideaalsem lahendus, kui paigaldate kohapeale turvakaamerad, millel puudub öine nägemine.
Seda on lihtne paigaldada, kuna spetsialisti pole vaja, võrguühendust pole vaja, seda toidab võimas laetav aku, mis laeb automaatselt päikesevalgusega, see on iseseisev päikeseprojektor, mida olete otsinud!
Fotogalvaaniline kollektor peaks asuma kohas, kus see saab võimalikult palju päikesekiirgust. Puude või muude objektide vari, sõltuvalt piirkonnast, mõjutab päikesekollektori patareide laadimist, on soovitatav kollektor paigutada lõuna poole.

See on varustatud hämarikulülitiga, nii et kui lamp tuvastab pimeduse, aktiveeritakse see automaatselt.
See võib olla praktiline ja ideaalne asukoht välisuste, garaažiuste või kõnniteede kõrval, et tagada valgustingimused, mis on vajalikud sisenemiseks ka pimedas
Lambipead saab reguleerida mis tahes nurga all.

Omadused:- Päikeseprojektor.- Liikumise tuvastamine.- Päikese laadimispaneel.- Unustage toitejuhtmed ja tehnikud.- Paigaldage süsteem mõne minutiga.- Väga lihtne paigaldamine.- Andke oma ruumile nähtavus sel ainulaadsel ja odaval viisil.- Toiteallikaks on 100% päikeseenergia.- Ideaalne teie lao või garaaži ohutuse ja turvalisuse tagamiseks.- Niipea kui tuvastate kellegi, kes läbib anduri leviala, aktiveeritakse projektor.- Öösel liikumisandur automaatselt lülitub sisse, kuni tuvastatakse liikumine.- Aku tööiga: 2-3 aastat.- 22 täiustatud - on eredad LED-id.- Saab kasutada teie asukoha kindlustamiseks, võimalike varaste eemaldamiseks jne.- Paneeli saab teistest osadest eemaldada.- Ilmastikukindel.- Asetage paneel sinna, kus see on piisavalt päikesepaisteline.- Aku täielikuks laadimiseks piisab 9 tunnist otsesest päikesevalgusest.- Täislaadimine annab mitu tundi tööd.- Sisse- / väljalülitusfunktsioon.- Ärge koormake keskkonda, isegi mitte teie PPC konto.- 100% keskkonnasõbralik.- 100% orgaaniline.

Tehnilised omadused:- Projektori mõõtmed: 17 x 22 cm- Päikesepaneeli mõõtmed: 13 x 16,5 cm- Fotogalvaanilised mõõtmed: 22 Täiustatud - eredad LED-id.- Laetav liitiumaku 3,7V 1200 mAh (komplektis).

Kuidas see töötab? Päeva jooksul muundab päikesepaneel päikeseenergia elektrienergiaks, mis salvestatakse laetavasse akusse. Pärast pimedat, kui tuvastatakse liikumine, süttivad tuled automaatselt.

22 LED-i
Toote materjal: ABS plast
Võimsus : 6W
Kaitse klass: IP55
Induktsioonikaugus: 2-5 meetrit
Avastamispiirkond: 120°
Hilinenud valgustusaeg: reguleeritav 20-60 sekundit



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.