FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

LEGO 41711 Sõbrad - Emma kunstikool

62,33 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
2 [2,4] tükki
Kogus saadaval
200 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Lego
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Innustage lapsi Emma kunstikoolis (41711) loovalt mängima. Kauni hoone keskel on kolm korrust, mis on täis loomingulisi kunstimänguasju, kus poisid ja tüdrukud saavad koos Emmaga LEGO® Friendsist keraamikat, moedisaini ja 3D-printimist õppida.

Kooli mängukomplekt sisaldab palju armsaid tarvikuid: pottsepa ratas pöörleb kätt keerates, kaameral on kaks objektiivi ja liikuv mannekeen keerleb platvormil. Kaunil prantsuse stiilis hoonel on suured aknad ning loominguline silt pintsli ja pliiatsiga – see on omaette kunstiteos! Lapsed saavad seda kaunistada oma äranägemise järgi LEGO DOTS-plaatidega.

Laske lastel väljendada oma loovust LEGO ® Friendsi Emma kunstikooli (41711) komplektiga, mis sisaldab nelja kunstistuudiot.
Komplektis on kolmekorruseline hoone klassiruumide ja kunstistuudiotega, samuti värvilised tarvikud ja kolm LEGO® Friendsi tegelast.
Kunstistuudio ergutab loovust – lapsed, kellele meeldib kunst, kujutavad ette, et loovad klassiruumis erinevaid teoseid ja pildistavad neid siis ateljees.
Paljud loomingulised aksessuaarid - realistlikud aksessuaarid, nagu liikuv mannekeen, kaamera, poolid, lõuendid, pintslid ja värvipurgid, julgustavad mitu tundi lõbutsema, mis stimuleerib kujutlusvõimet.
Mänguasja kõrgus on 25 cm, laius 23 cm ja sügavus 8 cm.
Interaktiivne digitaalne ehitusjuhend – nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud rakenduses LEGO® Building Instructions saavad lapsed tekkivaid mudeleid suumida ja pöörata, et näha neid igast küljest.
LEGO® Friendsi mänguasjad on loodud selleks, et aidata lastel uurida oma huvisid ja avastada maailma tegelaste seltsis, kellega nad saavad samastuda.
Kõik LEGO® elemendid vastavad tööstusharu rangetele standarditele, seega on need ühtlased ja sobivad alati kokku ning nendega ehitamine on nauding.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.