FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

LEGO 31132 looja 3in1 – viikingilaev

101,58 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
2 [2,4] tükki
Kogus saadaval
200 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Lego - Maja
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Komplekti kuulub traditsioonilise viikingilaeva mudel, mis on kaunistatud kaheksa kilbiga, ballista plokiheitjaga, lehm ja kaks ronka. Samuti võimaldab see ehitada Midgardist liikuva madu, et mängida huvitavaid stseene.

LEGO fänne rõõmustavad kolm erinevat mänguasja sellest põnevast 3-in-1 viikingikomplektist. Lapsed saavad kokku panna Midgardi viikingilaeva ja madu, draakoni ja plokkidest ehitatud lehmaga viikingimaja, samuti Fenrise hundi ja peidetud kalliskividega puu. Iga mudeliga mängides võid kasutada ka nelja viikingite minifiguuri.

LEGO Creator 3-in-1 komplektid annavad lastele kõik, mida nad piiramatuks mänguks vajavad – iga komplekt võimaldab teil ehitada kolm erinevat struktuuri. Kõik mudelid on detailsed ning neid saab lahti võtta ja ümber ehitada, nii et lõbu ei lõpe kunagi. Paljude 3-in-1 komplektide hulgas ootavad laevad, majad ja allveelaevad.

Kolm mänguasja ühes komplektis viikingitega – LEGO® Creator 3 in 1 viikingilaev ja Midgardi madu (31132) rõõmustavad lapsi laeva, maja ja hundi Fenrise mudelitega.
Piiramatu mäng – lapsed saavad valida kolme seikluse vahel viikingitega. Kas nad võitlevad laeval ohtliku maoga, ehitavad viikingi- ja draakonimaja või mängivad kokkupõrget põhjamaise hundi ja nelja viikingi vahel?
Äärmiselt liikuvad mudelid - Midgardi madu on liikuv pea, saba, keha, lõualuu ja uimed ning hundi puhul on kael, lõualuu ja jalad liikuvad. Tänu sellele saavad lapsed mängida stseene, kus toimub palju.
Viikingilaev on kaunistatud kaheksa kilbiga ja pardal on tellistest viskajaga ballistad, plokkidest ehitatud lehm ja kaks tellistest ehitatud ronka. Viikingimajal on eemaldatav katus.
Komplektis on neli relvastatud viikingite minifiguuri, et mängida lugu laeva, maja või hundiga.
Viikingilaev on umbes 27 cm kõrge, 42 cm pikk ja 17 cm lai.
Interaktiivsed digitaalsed juhised – rakenduses LEGO® Building Instructions saavad lapsed nutitelefonis või tahvelarvutis suumida, pöörata ja visualiseerida tekkiva mudeli digitaalset versiooni.
LEGO ehitusplokid vastavad rangeimatele ülemaailmsetele ohutusstandarditele,® nii et neid saab iga kord hõlpsasti eraldada.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.