FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

See ehitus- ja mängukomplekt on ideaalne sissejuhatus imekaunisse superkangelaste maailma. Disney+ sarja "Spidey ja tema hämmastavad sõbrad" noored fännid leiavad siit neli DUPLO kuulsate tegelaste figuuri: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel ja Green Goblin. Koos nendega saavad lapsed sõita vaaterattaga, tulistada põletavaid kõrvitsapomme, mängida veekahuriga ja lennata pöörleva rootoriga varustatud helikopteriga. Loominguliste seikluste mängimine superkangelastega võimaldab lastel arendada olulisi oskusi.

Marveli seiklused noortele superkangelastele – Disney+ filmi "Spidey ja tema hämmastavad sõbrad" fänne rõõmustab LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man ja sõbrad lõbustuspargis (10963).
See lõbus komplekt võimaldab teil ehitada lõbustuspargi ja sisaldab nelja LEGO® DUPLO® figuuri Marveli universumist: Ämblikmees, Hulk, Miss Marvel ja Roheline Goblin.
Noored superkangelased arendavad oma oskusi vaateratta keerutamisel, põlevate kõrvitsapommide tulistamisel, veekahuriga mängimisel, helikopteriga lendamisel ja loominguliste seikluste kogemisel.
Komplekt on umbes 28 cm kõrge, 20 cm lai ja 17 cm sügav ning seda saab ümber ehitada ja kombineerida teiste LEGO® DUPLO® komplektidega, et muuta geniaalne lõbu veelgi paremaks.
Kõik LEGO® DUPLO® komplektid on disainitud ekspertide poolt ning pakuvad huvitavaid lugusid, atraktiivseid värve, erinevaid tegelaskujusid ja palju detaile, nii et pisikesed ootavad oma eluteele IMELIST algust.
LEGO® DUPLO elemendid® vastavad tööstusharu rangetele standarditele. Tänu sellele saavad väikelapsed plokke kergesti haarata, ühendada ja lahti ühendada.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.