FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Lebit värvimuutev USB LED riba mobiiltelefoni puldiga 1 meeter

3,29 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
137 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

USB-porti ühendatav LED-riba:
Nišitoode saabus USB-pistikuga LED-riba välimusega, mille eripäraks on see, et seda saab kasutada telerist, arvutist või toitepangast. Selle abil saame väga lihtsalt luua meeleoluvalgustuse, mis võib samal ajal heledamaks muuta igava elutoa või tavalise magamistoa!

Mobiiltelefoni lihtne juhtimine.
Ühendage see oma nutitelefoniga Bluetoothi kaudu ja lülitage tuled rakenduse abil automaatselt sisse. Proovige mitut valgustusrežiimi - lülitage tuled sisse või laske tuledel muutuda vastavalt telefonis esitatavatele lugudele.

5V väljundiga USB-portidega seadmetest saate seda LED-riba ohutult kasutada. Lihtsalt ühendage USB-port ja nautige imelist meeleoluvalgust! Selle paigaldamiseks ja kokkupanekuks pole vaja ekspertteadmisi, saame selle kasutusele võtta vaid mõne sekundiga!
Sisseehitatud värvimuutvad RGB LED kiibid:
Värviline valgustus lummab kõiki, kuid sellele LED-ribale on paigutatud spetsiaalsed RGB LED-kiibid, mis muudavad valguse värvi vastavalt nõudlusele! Võite valida tahke valge, sinine, punane, roheline, kollane, oranž, roosa jne; Võite isegi alustada valgussaateid (aeglane gradient, kiire värelus jne) ja isegi heledust reguleerida!

Pakendis olevat 5V LED-riba saab lõigata iga 1 LED-i järel, praktiliselt iga 35 mm järel leiame LED-ribalt lõikepunkti. See muudab selle skaleerimise lihtsaks, väga hästi skaleeritavaks mis tahes kitsas ruumis.

USB RGB LED-riba installimine:
RGB LED-id on paigaldatud isekleepuva alusega painduvale ribale.  Tänu oma paindlikkusele saab seda kinnitada mitte ainult tasastele pindadele, vaid ka kergelt kumeratele pindadele! See kleepub suurepäraselt telerite, monitoride või isegi MDF- ja PVC-materjalide tagaküljele.
 
Paigaldamise ajal pöörake tähelepanu asjaolule, et elektriseadme puhul ei tohiks LED-riba paigaldada kõige küttepunkti, kuna see võib avaldada kahjulikku mõju mitte ainult LED-idele, vaid ka isekleepuvale liimile (see võib soojuse tõttu pinnalt eralduda).

Kasutusalad:
 - nutiteler, monitori taustvalgus (vähendab pimedas televiisorit vaadates silmade koormust, valgustades ekraanikeskkonda)
 - arvutilaua kaunistamise valgustus
 - klaviatuurihoidja funktsionaalne valgustus
 - telkimine, telkimine, lisavalgus (nt opereeritakse Power Bankist)
 - 5V alalisvoolu väljundiga USB-pistik igas keskkonnas, nt voodikaunistusvalgustus, kapi sisevalgustus
 



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.