FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Lauatool valge must segavärvi arvuti lauatool m

30,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Saksamaa
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Kvaliteetne materjal: Valmistatud kvaliteetsest PU-nahast, lihtne puhastada ja hooldada, vastupidav. Raskeveokite terasest alus suurema koormuse jaoks, SGS sertifitseeritud pneumaatiline tõstuk, kogukõrgus reguleeritav (umbes): 74-85 cm.
360-kraadine pöörlemine: 5 stabiilset 360-kraadist pöörlevat rullikut sujuvaks ja lihtsaks liikumiseks kontoris või õppekeskkonnas, vältides põranda kriimustusi; Pööratavad istmed hõlpsaks juurdepääsuks ja multitegumtöötluseks
? [Ergonoomiline pöörlev tool]: kumera kontuuriga kontoritooli disain, kohandub kehajoontega, padi ja seljatugi on täidetud väga elastse käsnaga, muutes teid mugavamaks ja istuvamaks vabastavaks surveks.
Lihtne paigaldamine: Premium PU pöörleval toolil on stabiilne, individuaalne kast koos montaažijuhiste ja paigaldustarvikutega. See installimine võtab aega vaid 10 minutit ja seda on lihtne paigaldada.
Lai rakendus: Kaasaegset minimalistlikku pöörlevat tooli saab kasutada igas sisekeskkonnas. Saab kasutada arvutitoolina, personalitoolina, noortetoolina, meigitoolina. Samal ajal on see ka hea tänupüha, jõulukink.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.