FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
9 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Toote peamised omadused:

LED-valgustus: LED-paneelidega plafond lamp pakub eredat ja ühtlast valgustust, mis sobib ideaalselt erinevat tüüpi ruumidesse.
Vastupidavus pinge naeludele: Tänu CCD muunduri kasutamisele on lamp vastupidav vooluvõrgus olevatele pingetippudele ja valgus ei pulseeri, mis välistab silmade väsimuse.
Bluetooth-kõlar: Sisseehitatud kõlar võimaldab teil Bluetooth-tehnoloogia abil oma lemmikmuusikat otse telefonist esitada.
Rakenduse juhtimine: Bluetoothi rakendus võimaldab teil lampi põhjalikult juhtida, sealhulgas muuta värve vastavalt muusika rütmile, reguleerida heledust, valida valgusefekte ja palju muid võimalusi.
Sisse- ja väljalülitamise ajakava: Võimalus seadistada oma ajakava lambi sisse- ja väljalülitamiseks rakenduse kaudu pakub mugavust ja energiasäästu.
Mitme meetodiga juhtimine: Lampi saab juhtida kaugjuhtimispuldi, telefoni, arvuti või seinalüliti rakenduse kaudu, andes kasutajale laia valiku juhtimisvõimalusi.
Kvaliteetne valgustus: Lambivari tagab suure valguse läbilaskvuse üle 90% ja värvide mitmekesisus (RGB + soe valge, neutraalne ja külm) võimaldab reguleerida valgustust vastavalt igale meeleolule ja vajadusele.

Tehnilised omadused:

Toitepinge: vahelduvvool 175-265V
Eluaeg: kuni 50 000 tundi
Hele värv: RGB ja 2900K - 6000K värvid
Valgusvihu nurk: 160°
Lambi mõõdud: läbimõõt – 34 cm, kõrgus – 6 cm
Võimsus: 40W

Bluetooth-kõlariga plafond lamp RGB CCD LED-paneel 40W on kaasaegne valgustus, mis mitte ainult ei valgusta ruume suurepäraselt, vaid loob ka ainulaadse atmosfääri muusika ja mitmesuguste valgusefektidega. Oma juhtimis- ja meelelahutusvõimalustega on see ideaalne täiendus kaasaegsele interjöörile.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.