FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

LAMBI TASKULAMP SOLAR COB CAMPING POWERBANK VÕIMAS

7,05 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
50 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 kuu tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

NZY ZJ-1158 on multifunktsionaalne kaasaskantav LED-taskulamp. See on varustatud sisseehitatud 1200 mAh akuga ja võimaldab teil nutitelefoni USB kaudu laadida. Taskulambi tunnuseks on päikesepaneeli olemasolu, mis võimaldab seadet laadida igas kohas, kus on juurdepääs otsesele päikesevalgusele. Teil on võimalik valida vajaliku valgustuse tüüp: põhilamp või keha kuma. Kaasaskantaval lambil on palju kasutusvõimalusi. Mugav disain võimaldab teil panna selle tasasele pinnale või riputada, samuti hoida seda mugavalt vööga käes. Seda seadet saab paigaldada kõikjale: magamistoas või lastetoas, koridoris, vannitoas ja üldiselt kõikjal, kus on vaja mobiilset valgusallikat. Lamp sobib kasutamiseks kaasaskantava taskulambi, lambi, öövalguse või varuvalgusallikana ruumis, kui toide on välja lülitatud. NZY ZJ-1158 on kaasaegne lamp kasutamiseks erinevates kodustes olukordades

ZJ-1158 multifunktsionaalne matkalatern on hea partner kalapüügil, piknikul, telkimisel, vaatetornis või kodus, kui tuled kustuvad. Lambil on üsna väike kaal, kuna see on valmistatud vastupidavast plastikust ja töötab iseseisvalt tänu sisseehitatud akule. Sellel on ka Power Banki funktsioon USB-vidinate erakorraliseks laadimiseks.

Lambi konstruktsioon on läbimõeldud nii, et seda saab käes hoida vöö vertikaalses või horisontaalses asendis. Samuti saate lambi lihtsalt vertikaalselt paigutada mis tahes tasasele pinnale.

Tehniliselt annab ZJ-1158 taskulamp kaks rakendusvarianti - suunalise valgusvooga taskulambina ja hajutatud valgusega lambina / lambina / öölambina. Taskulambil on kaks heledusrežiimi ja hädavilkuv režiim, samas kui lambil on ainult kaks heledustaset. Kõik režiimid lülitatakse vaheldumisi, vajutades lambi ülemisel küljel asuvat toitenuppu.

Taskulambi lambi aku laadimine toimub USB Type-C sisendi kaudu või päikesepaneelilt, mis asub otsese päikesevalguse käes lambi ülemises otsas. Lisaks on ZJ-1158 taskulamp varustatud USB-vidinate laadimiseks standardse USB-sisendiga. Mõlemad pistikud on suletud silikoonkorgiga, et vältida niiskuse, tolmu jms sattumist. sees.

Omadused:

Tüüp: Matkatuli/Latern/Öövalgus

Mudel: ZJ-1158

Materjal: Plastik

Toide: sisseehitatud laetav aku

Laadimine: USB Type-C + päikesepaneel

Töötanud: 5

Power Banki funktsioon: Jah

Must värv

Suurus: 13*10 cm

Varustus:

Matkalamp ZJ-1158 koos laetava

USB/USB Type-C laadimiskaabel

Pakitud originaalkarpi



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.