FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

PLANTUP kõrgusega kokkuklapitav lillealus on kõige tõhusam istutusviis. See koosneb lillekujulistest pottidest, mis virnastavad üksteise peale, sobivad ideaalselt maitsetaimede, roheliste, lillede, köögiviljade ja muu jaoks.

Lihtsalt veeta ülemine pott ja vesi voolab sellest madalamatele tasanditele. Potid asetatakse kindlalt üksteise peale. Alus mahutab kuni 21 taime ja seda saab tugevdustega veelgi kõrgemaks muuta. Ideaalne rõdudele või väikestele aedadele.

OPTIMAALNE RUUMIKASUTUS: PLANTUP sobib ideaalselt väikestesse ruumidesse, kus puuduvad tavapärased aiaalad, näiteks korterid ja linnakeskkond.
IDEAALNE ALGAJATELE: Kõrgusega kokkuklapitavad lillepotid on ideaalne stardikomplekt maitsvate maasikate, lopsakate lillede ja aromaatsete ürtide kasvatamiseks.
ISEKASTMISSÜSTEEM: Igal seemikutaskul on sisseehitatud kastmispaak, millest vesi voolab allapoole. See drenaažisüsteem võimaldab veel voolata madalamale tasemele, kuni see koguneb alumisse salve. See takistab juurte mädanemist ja hoiab taimi tervena.

Värvus: valge või tellis



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.