FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Köök FM võrguraadio Auna KR-140 LED BT

45,94 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


KR-140 köögiraadio Bluetooth tuuner FM LED valge
Auna köögiraadio KR-140 ei ole ainult muusikaline meelelahutus toiduvalmistamise ajal. Tänu Bluetooth-funktsioonile saab sisseehitatud raadio ühendada nutitelefoniga ja kasutada valjuhääldina.
Selle köögiraadio tõeline eelis on sisseehitatud Bluetooth-liides. See võimaldab teil juhtmevabalt voogesitada muusikat nutitelefonidest, sülearvutitest või tahvelarvutitest. Kaks stereokõlarit vastutavad tipphittide mängimise eest, mida toetavad kaks väikest bassikõlarit, mis tagavad madala bassi reprodutseerimise. Lisaks võimaldab Bluetooth kasutada raadiot käed-vabad süsteemina, nii et saate sisseehitatud mikrofoni abil igal ajal sissetulevatele kõnedele vastata.
Lisaks Bluetoothile on AUNA KR-140 köögiraadiol veekindel puuteekraan, mille kaudu juhitakse kõiki funktsioone. Tänu sellele saab sisseehitatud raadiot toiduvalmistamise ajal hõlpsasti juhtida ja pärast selle lõpetamist puhastada kõik määrdunud ekraanid.
Põhivarustusse kuulub ka FM-PLL raadiotuuner, millel on mälu 40 raadiojaamale ja LED-valgustus. Hele valgustus (9 LED-i) võimaldab teil tööpinda valgustada. Eriliseks eeliseks on reguleeritav küpsetusaja taimer, mis aitab erinevate roogade õigel küpsetusajal silma peal hoida. Ulatuslikud äratusfunktsioonid koos programmeeritava kahekordse äratus- ja edasilükkamisfunktsiooniga ning unetaimeriga täiendavad seadme funktsioonide valikut. Äratussignaali saab valida – raadio või helisignaali abil.

Põhiteave:Käed-vabad funktsioon: praktiline käed-vabad Bluetoothi kauduLihtne ühendus: ühendage tahvelarvuti, nutitelefon ja arvuti juhtmevabalt Bluetoothi kauduHea heli: Stereokõlarid ja bassikõlarid pakuvad kuni 10-aastast muusikavõimsust Kõik silmapiiril: Ere valgustus (9 LED-i) tööpinna valgustamiseksLihtne puhastada:    puutetundlikku ekraani saab toiduvalmistamise ajal ja pärast seda hõlpsalt pühkida FinishPerfect abi: praktiline toiduvalmistamise taimer ja topeltalarmi abi toiduvalmistamiselFunktsioonid:Bluetoothi versioon: 4.1BT profiilid: A2DP, AVRCP, HSPBoiti vahemik: kuni 10 meetritVäljundvõimsus: 2,7 x 2 vatti RMSepedents: 4 oomiSagedusvahemik: 80 - 18 000 HzFM sagedusvahemik: 87,5 - 108 MHzRDS funktsioonid: aja sünkroniseerimineJaama mälu: 40 jaamaToiteallikas: 220-240 V~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Kohaletoimetamise ulatus:
1 x Seade
1 x toiteadapter
Kinnitusmaterjal
Kasutusjuhend saksa keeles (muud keeled: inglise jne)

Mõõdud:Mõõdud: ca 27 x 4,7 x 15 cm (WxHxD, pistikuga)Kaal: ca 0,63 kg



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.