FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
5 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus


KÖÖGIKAAL KAUSIGA MESKOE köögikaal maksimaalse kandevõimega 5 kg ja täpsusega 1 g.Äärmiselt kasulik roogade valmistamisel, mis nõuavad rangelt määratletud toodete proportsioone.

TASAKAALU EELISED: KANDEVÕIME KUNI 5KG / 11LBACCURACY 1G / 0.1OZALL VAJALIKUD MÕÕTÜHIKUD - g, kg, lb, oz, ml (vesi), ml (piim)VEE JA PIIMA MAHU ARVUTAMINESUUR LCD-EKRAAN LED-TAUSTVALGUSTUSEGAPLASTIST KAUSS 1.4L AKU ÜLEKOORMUSE / KULUMISE INDIKAATORMANUAALNE JA AUTOMAATNE VÄLJALÜLITAMINE 2 MINUTI PÄRASTTARE FUNKTSIONUNIVERSAALNE DISAIN, MIS SOBIB IGALE KÖÖGILETööd oma väiksuse järgi on skaalat mugav hoiustada ja see võimaldab tõhusat kandmist.

~ TARY FUNKTSIOON! Tänu sellele saate hõlpsasti kasutada oma lemmikkaussi või kruusi, et kaaluda lahtisi tooteid, nagu jahu, riis, suhkur, piim jne. TÄPNE KAALUMINE KOOS PAKENDIGA, KUID MÕÕTETULEMUS ANTAKSE ILMA PAKENDI KAALUTA! Näiteks:1. Panustate tassi valatud tangude kaalule2. Kaal mõõdab tassi ja tangude kaalu.3. Ekraanil kuvatakse ainult tangude kaal.

~ IDEAALNE IGASSE KÖÖKI! Kompaktne suurus tähendab, et kaal ise ei võta meie köögis palju ruumi. PLASTKAUSS 1,4L - võimaldab mõõta suuri tootekoguseidKANDEVÕIME KUNI 5KG TÄPSUSEGA 1G - mõõdab täpselt mis tahes kogustÜLEKOORMUSE JA AKU TARBIMISE NÄITAJA - vajalikud funktsioonid mugavaks kasutamiseksAUTOMAATNE VÄLJALÜLITAMINE - tänu millele säästate patareisidSee vastab ka inimeste vajadustele, kes hoolivad tervislikel põhjustel söögikordade suurusest.

KÕIGE OLULISEMAD PARAMEETRID: LCD EKRAANI SUURUS - 6x3CMTOITEALLIKAS - 2x 1,5V (AAA)SEADME SUURUS - 19,7cm x 22cm x 1,8cmCOLOR - whiteMATERIAL - plasticMANUFACTURER - ORIGINAALPAKENDISSE PAKITUD MEESTE TOOTEL ON JUHISED POOLA KEELES JA PALJUD TEISED.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.