FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

KLAASIST SEGISTI 800W 5XLEVEL PURUSTAB JÄÄD

26,81 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Läbi rääkima
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
837 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Kontakt Helistage

KLAASIST SEGISTI 800W 5XLEVEL PURUSTAB JÄÄD - kirjeldus


ADLERBiller BALE BLENDER on tõhus seade toiduainete kiireks jahvatamiseks ja segamiseks. See oli valmistatud klaasist - see on meie kehale palju tervislikum lahendus kui plastik. MUGAV TOODETE LISAMINE TÖÖAJAL! Auk suletakse läbipaistvast plastikust pistikuga. Purustatud toidu lihtsa valamise tagab kontuuritud tila ja mugav kannu käepide.

SEGISTI EELISED:5 KIIRUSE TASET + PULSE FUNCTIONICE PURUSTUSFUNKTSIOON NIERDZEWNEJ1.5L TERASEST JÄÄVESKI KLAASIST TASSID, MIS ON MOODUSTATUD ALUSE ALUMISES OSAS LABADEGA JA MOOTORIT SISALDAVA SEADME OSA PEAL, TAGAVAD OHUTU TÖÖFOUR JALAD SUUREMA PINDALAGA VARUSTATUD KUMMIST IMINAPPADEGA TAGAVAD STABIILSE TÖÖ

~ TEE, MIDA TAHAD! SEGISTIT SAAB KASUTADA SUPPIDE, PIIMAROOGADE VALMISTAMISEKSKASTMEDLIHAPUUVILJADKÖÖGIVILJADE BEEBI KOOSTISOSADE PUHASTAMISEKS NING JÄÄ JA PALJUDE TEISTE ROOGADE JA TOODETE PURUSTAMISEKS.

~ 5 KIIRUSE TASET Tassisegisti kiirused on vahetatud nupu abil1 – AEGLANE PÖÖRLEMINE VÕIMALDAB LÕIGATA SUUREMAID TOOTETÜKKE JA LODUP-tooted purustatakse ja pannakse kiirelt pöörlema. Kannu ja terade kuju võimaldab ka vertikaalset segamist.2-4 - ÜHA KIIREM PÖÖRLEMINE SUURENEVA VÕIMSUSEgaVõime sobitada lihvimist ja segamist praegu segatavate toodete tüübiga5 - KIIRED ORBOTID MAKSIMAALSE VÕIMSUSEGATagaTagab hakitud toodete intensiivse segamise. IMPULSIFUNKTSIOON - SUURENDAB AJUTISELT PÖÖRETE ARVUGA SEADME VAHELDUVAT PÖÖRETE ARVU.

~ KVALITEETNE TOODE! Kaasaegne, hõbedane ja must, töötab igas köögis. Tänu sellele saame hõlpsasti kiiresti valmistada maitsva kokteili. MOOTORIT SISALDAV ALUSKORPUS ON VALMISTATUD ROOSTEVABAST TERASESTKäpp, selle raam, mootorit sisaldava osa ülemine viimistlus ja labadega alus on valmistatud mustast plastikust. Neli musta jalga täiendavad seadme elegantset välimust.1,5-liitrine kann 4 SISEMISE RIBIGA Terade profileerimine ja purustusanuma sisekülje kuju tagavad suuremateks tükkideks lõigatud toodetest homogeense massi, mis on paigutatud kihtidesse. KANNU KAAS ÜMMARGUSE AUGUGA KESKELkannu sulgemiseks mõeldud kork on valmistatud läbipaistvast plastikust. Mustast plastikust kannu alus on varustatud 4-kodaraga teraga, mis on valmistatud väga vastupidavast roostevabast terasest.

KÕIGE OLULISEMAD PARAMEETRID:MAKSIMAALNE VÕIMSUS - 800WNOMINAALNE VÕIMSUS - 600WVOLTAGE - 220–240V ~50/60 HzTOOTJA - ADLERORIGINAALPAKENDIS TOOTEL ON JUHISED POOLA KEELES JA PALJUD TEISED.


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi
  • Maestro

Transpordiliigid

  • Ise järgi minemine
  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.