WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Kit raadiojaam CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + antenn CB Midland LC59 c

59,15 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
HP
Tarne aeg
5 päeva
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Viimane aktualiseerimine
Rohkem kui kuu aega tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


ASQ reguleeritav
CB segmendi uuendusena pakub reguleeritav automaatne squelch (ASQ) maksimaalset mugavust ka kõige nõudlikumatele auto CB raadiojaamade kasutajatele. Kui seni olime harjunud ASQ-d aktiveerima/keelama, siis nüüd toob PNI selle reguleerimise funktsiooni - funktsiooni, mis võimaldab kõrvaldada kuni 100% häiretest, taustamürast ja segamisest CB-sagedusalas.

ASQ nupp mikrofonil
Sõidumugavuse suurendamiseks on PNI paigutanud mikrofoni automaatse sisse/välja lülitamise nupu. Lisaks sellele nupule leiame mikrofonist ka üles/alla nupud kanalite vahetamiseks, nii et nende põhifunktsioonide kasutamiseks ei pea te silmi teelt maha võtma.

Väike
Toodet saate kasutada igas autos, kuna see on üks väiksemaid CB-jaamu turul. Tugeva ja meeldiva disainiga saab selle paigutada igasse kohta: käetoele, lauale, istmete vahele, häirimata või häirimata.

Side kaugus
Sidekaugus on CB-antenni omandamisel ja kasutamisel otsustav tegur. Seega saavutatakse ideaalsetes töötingimustes 7 km või rohkem sidekaugus: kalibreeritud antenn, takistusteta avatud väli, jaam, mille maksimaalne seaduslikult lubatud võimsus on 4W ja standardvastuvõtuga. Kõik takistused, näiteks: mäed, mäed, hooned, võivad viia selle vahemaa vähenemiseni.

Magnetiline alus
Selle pakendi magnetiline alus on varustatud 4 m kaabliga, millest piisab antenni paigutamiseks kuplile, ja läbimõõduga 78 mm võimsa magnetiga, mis annab antennile stabiilsuse isegi suurtel kiirustel.

Komplektne pakett
See toode pakub teile kõike, mida vajate teele minekuks: mikrofonijaam, antenn, magnetalus ja buss kalibreerimiseks. Kõik, mida pead tegema, on paigaldada need masinale ja teha kalibreerimine, et kasutada neid maksimaalse jõudlusega.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.