FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
17 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Lauapadi hiire klaviatuuri libisemisvastase kaitsemati jaoks

6,18 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Kontakt Helistage

Lauapadi hiire klaviatuuri libisemisvastase kaitsemati jaoks - kirjeldus

Libisemiskindel lauamatt hiirele ja klaviatuurile Alogy Toote kirjeldus + põhijooned

Põhijooned: Bränd: Alogy Tüüp: Kaitsematt, Lauapadi Muster: Mets - Metsamaterjal: Neopreen + kumm Mõõdud: 80cm x 40cm x 0.3cm (Pikkus x Laius x Paksus) Kaal: 561g Tugevdatud servad: Vastupidav äär servadel tagab pika eluea ilma rebendite ja aukudeta Veekindel: Veekindel kate hoiab tõhusalt ära lekete juhuslikud kahjustused Kaasa arvatud: Laua matt
Täiustatud disain Hiirepadi on valmistatud neopreenist, mis muudab selle paindlikuks ja pehmeks. Neopreen on ka kulumiskindel materjal, mis muudab padja vastupidavaks ja tagab pikaajalise kasutusmugavuse. Hiirepadja põhjas on kummikiht, mis kleepub tõhusalt laua pinnale, vältides juhuslikku nihkumist hiire raske kasutamise ajal. Kohamati huvitav element on selle muster, mis on metsa kujul. See disain mitte ainult ei anna padjale esteetilist välimust, vaid võib avaldada ka praktilist mõju, rahustades meie silmi. *MÄRKUS! Mustri paigutus võib veidi erineda fotodel näidatust.
Veekindel kaitse Hiirepadi ei ole mitte ainult atraktiivne lisavarustus, vaid ka praktiline lahendus, mis ühendab stiili ja funktsionaalsust. Selle veekindel disain kaitseb tõhusalt laua pinda lekkinud vedelike põhjustatud võimalike kahjustuste eest, võimaldades teil töötada, muretsemata lauaplaadi vastupidavuse pärast. Lisaks on padi tolmu- ja higikindel, mis muudab selle puhtana hoidmise äärmiselt lihtsaks. See tähendab, et isegi intensiivse kasutamise ajal püsib hiirepadi ideaalses korras, tagades mugavuse hiire kasutamise ajal.
Tugevdatud servad Matt on äärmiselt tugev tänu vastupidavatele, korralikult õmmeldud servadele, mis takistavad tõhusalt selle deformeerumist. See on pikaajalise kasutatavuse tagatis, kuna servad säilitavad mati terviklikkuse isegi intensiivse kasutamise korral. Tänu sellele saab kasutaja nautida mitte ainult toote esteetilist välimust, vaid ka vastupidavust, mis ei deformeeru isegi rasketes tingimustes.
Libisemiskindel kummist alus Hiirepadja alus on valmistatud libisemiskindlast kummist ning tagab stabiilsuse ja kindla haarde. Tänu sellele funktsioonile takistab hiirepadi tõhusalt juhuslikku libisemist laua pinnal, mis omakorda tähendab sujuvaid ja täpseid hiire liigutusi. See lahendus mitte ainult ei paranda kasutajakogemust, vaid suurendab ka töö efektiivsust, eriti täpsust nõudvate ülesannete puhul.
Mati sile pind võimaldab hiirt kiiresti ja täpselt liigutada, parandades töö efektiivsust ja kasutusmugavust. See minimeerib takistust, mis on eriti kasulik täpsust nõudvates ülesannetes, nagu graafiline töö või mängimine. Lisaks tähendab kasulik mõju hiire vastupidavusele seda, et kasutaja saab hiirt vabalt ja lihtsalt pikema aja jooksul kasutada. Ühildub laser- ja optiliste hiirtega.
Kodus ja tööl Hiirepadi on ajatu disainiga, mistõttu on see ideaalne täiendus nii teie kodusele töökohale kui ka mängutsoonile. Selle universaalne disain muudab selle lihtsaks sobitamiseks erinevatesse sisekujundustesse. Tänu tagasihoidlikele värvidele ja optimaalsele suurusele sobib placemat ideaalselt igasse keskkonda, olenemata sellest, kas olete kodus või kontoris. See on praktiline ja esteetiliselt meeldiv lahendus, mis kohandub kergesti erinevate elustiilide ja keskkondadega.
Mõõdud ja kaal Lauapadjal on muljetavaldavad mõõtmed, pikkusega 80 cm ja pikkusega 40 cm...


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.