FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
13 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kermeo Full Motion TV seinakinnitus enamiku 26–55-tolliste lamedate ja kumerate telerite jaoks
Seisukord : Nõud
1 kaubaalus : 96 tükki
Ühiku hind : 7.99 €

【ÜLITUGEV TELERI SEINAKINNITUS TOPELTVARTEGA】TV 6 liigendvarrega seinakinnitus on valmistatud kvaliteetsest rauast ja sobib enamikule 26-55-tollistele LED, LCD, OLED lamedatele ja kumeratele teleritele, mahutab kuni 40kg. Sellel on äärmiselt kõrge turvalisus ja töökindlus ning see võib tagada teie teleri ohutuse ja stabiilsuse.
【TV SEINAKINNITUSE ÜHILDUVUS】Eemaldatavad pikenduskinnitused sobivad VESA 75*75mm kuni 400*400mm. See ühildub teie VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTRE, TOSHIBA või mõne muu teleriga.

【OPTIMEERITUD VAATAMISKOGEMUS】Täielikult liigendatud teleri seinakinnitus tagab mugava vaatamise. Saate telerit kallutada 15° üles ja alla, pöörata 30° kuni 45° vasakule või paremale ning reguleerida teleri ja seina vahelist kaugust 50 mm-lt 370 mm-le, kuni leiate kõige mugavama vaatamise.

【LIHTNE PAIGALDAMINE】Teleri seinakinnitus on varustatud üksikasjaliku samm-sammulise paigaldusjuhendiga, mis aitab teil kiiresti paigaldada.

SUUREPÄRANE KLIENDITEENINDUS】Oleme alati valmis pakkuma taskukohaseid teleri seinakinnitusi ja vastame hea meelega teie küsimustele enne ostmist ja paigaldamist. Kui teil tekib probleeme, võtke meiega kohe ühendust, anname teile kindlasti kõige rahuldavama vastuse.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.