FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml on keerukas ja taaselustav juuksehoolduslahendus, mis on hoolikalt välja töötatud peenete või hõrenevate juustega inimeste erivajaduste rahuldamiseks. See šampoon on osa Kérastase tunnustatud Densifique sarjast, mis on tuntud oma pühendumuse poolest pakkuda tõhusaid lahendusi juuste tiheduse ja mahuga seotud probleemidele.

Täiustatud tehnoloogiate ja suure jõudlusega koostisosadega rikastatud šampoon on loodud juuste õrnaks puhastamiseks ja toitmiseks, soodustades täidlasemat ja paksemat välimust. Valem tugevdab iga ahelat seestpoolt, aidates parandada vastupidavust ja võidelda hõrenemise märkidega.

Bain Densité šampoon uhkeldab luksusliku tekstuuriga, mis vahustab vaevata, luues iga pesu ajal hellituskogemuse. Selle hoolikalt valitud koostisosad aitavad kaasa juuste üldisele tervisele ja elujõule, jättes neile pehmema, siledama ja paremini juhitava tunde.

See šampoon ei ole mitte ainult tõhus juuste tiheduse edendamisel, vaid pakub ka sensoorset naudingut oma meeldiva lõhnaga, mis jääb juustele, pakkudes teie igapäevasele juuksehooldusrutiinile veidi järeleandmist. 250ml suurus tagab pikaajalise kasutamise, võimaldades teil lisada selle transformatiivse toote oma tavapärasesse juuksehooldusrežiimi.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml on esmaklassiline juuksehoolduslahendus, mis ühendab teadusliku innovatsiooni luksusega. Ükskõik, kas soovite võidelda hõrenevate juustega või lihtsalt parandada oma lukkude üldist tervist ja välimust, on see šampoon keerukas valik, mis annab muljetavaldavaid tulemusi, tagades, et teie juuksed näevad välja ja tunnevad end kõige paremini.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.