FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
20 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

KEHA LOODUSLIKE PIIMADE TOITMINE

4,46 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] varu
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Venemaa
Tootegrupp
Uus  
SKU:
MOL(2)-SIB
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

KEHA LOODUSLIKE PIIMADE TOITMINE

Kehapiim on koore analoog, sellel on samad omadused, vedelam struktuur. Erinevalt kreemidest toidab vähem rasva piimas, niisutab nahka ja lõhestab õhukese kihi poore ummistamata. Kerge ja õrna struktuuriga kreem on kergesti nahale kantav, imendub kiiresti ja ei jäta kleepuvat kihti. Keha kõigi omaduste tõttu kasutatakse piima sageli suvel ja hommikul, sest te ei pea ootama, kuni see imendub.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus vesi, Rosa gallica L. vesi, Pinus silvestris vesi, Salvia officinalis vesi, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) lehegeel, Gliceril tsitraat, Laktaat, Linoleaat, Oleaat, Glicerin, Nisuvalk, Naatriumlaktaat, Ribes Nigrum (must sõstar) seemneõli, Prunus armeniaca seemneõli, Vitis vinifera õli, Xantani kumm, Jasminum grandiflorum eeterlik õli, Lippia Citriodora lehtede eeterlik õli, Palmarosa eeterlik õli, tokoferüülatsetaat, allantoiin, Сеntaurea tsüanuse ekstrakt, Betula ekstrakt, lagritsaekstrakt, Tussilago farfara ekstrakt, Rosa cinnamomea ekstrakt, tsitruseliste limoni ekstrakt, Rubur idaeuse ekstrakt, Rubus chamaemorus ekstrakt, Amaranthus cruentus ekstrakt, bensüülalkohol, kaaliumsorbaat.

Õlidel ja ekstraktidel põhinev noorendav kehakreem mõjub nahale tõeliselt maagiliselt, niisutab, värskendab ja pehmendab. Piim taastab epidermise pärast agressiivset mõju keskkonnale, omab põletikuvastast, pehmendavat, allergiavastast ja haavade paranemist. Aloe Vera geel värskendab ja rahustab ärritunud nahka, tungib sügavale nahka, tekitades seeläbi rakkude uuenemist. Nisuvalgul on nahaga sarnane valgukompositsioon, see aitab magustada selle mikroreljeefi. Tagab naha aktiivse toitumise, kõrvaldab koorimise. Mustsõstraõli taastab naha barjäärifunktsiooni, toimetab niiskuse tõhusalt kõige sügavamatesse kihtidesse ja hoiab neid seal, välistades koorimise. Aprikoosituumaõli parandab vereringet ja stimuleerib kollageeni tootmist. Jasmiini ja palmarosa eeterlikud õlid niisutavad ja toidavad nahka ning aitavad kaasa rakkude kiirele uuenemisele. E-vitamiin takistab naha vananemist, suurendab selle elastsust, normaliseerib lipiidide tasakaalu. Vaarikate ja mooruspuu ekstraktid aeglustavad naha vananemisprotsessi, kaitsevad seda veelgi ultraviolettkiirguse negatiivsete mõjude eest.

TAOTLEMISE MEETOD:
Väliseks kasutamiseks. Kandke väike kogus piima puhtale ja kuivale nahale ringjate liigutustega, jaotades ühtlaselt õhukese kihi.

SÄILITAMISE TINGIMUSED:
Hoida temperatuuril +5 kuni +25 g.

PAKEND: 200 ml

ELU: 1 aasta, 3 kuud. Pärast avamist



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.