FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kaitseklapi ümbrise toote kirjeldus + esiletõstetud

Toote tipphetked: Toote tüüp: Flip Protective Case Materjal: Eco Leather + Silikoon Ühilduvus: Samsung Galaxy A34 Sulgemine: Magnetiline 360° telefonikaitse Spetsiaalne hoiuruum kaartidele ja sularahale Funktsionaalne klapp, mis muutub aluseks Täiusliku kujuga väljalõiked pesade ja nuppude jaoks Valmistatud ökoloogilisest nahast näeb välja erakordselt elegantne
Magnetklapi klanitud disain on ideaalselt sobitatud Samsung Galaxy A34-ga. Korpus pakub nii kõrgetasemelist kaitset kui ka erakordset, elegantset disaini. Kate on valmistatud ümbrise kujul, mis kaitseb meie seadet suurepäraselt kriimustuste ja kahjustuste eest.
Töö kõrge kvaliteet ja täpsus Korpus on valmistatud ökoloogilise naha (välimine osa) ja painduva TPU (sisemine osa - korpus) kombinatsioonist, mis on vastupidav löökidele, tagades seega kõrge kaitsetaseme. Korpusel on paindlik raam, tänu millele ümbritseb see täpselt seadme kõiki servi.
Kate on loodud pakkuma teie seadmele põhikaitset ja andma sellele elegantse disaini. See kleepub tihedalt selle külge ja kaitseb seda kahjustuste eest. Telefoniümbris pakub seadmele täielikku funktsionaalsust, sealhulgas kõiki vajalikke väljalõikeid nii pesade kui ka nööbikaante jaoks. Kate võimaldab teil helistada, kui esiklapp on suletud, tänu kõlari spetsiaalsele väljalõikele.
Sisseehitatud tasku Tootja on korpuse disaini väga hoolikalt läbi mõelnud, et see oleks võimalikult funktsionaalne. Sisetaskutesse mahub hõlpsasti näiteks maksekaarte, sularaha või dokumente. Taskud leiate korpuse klapist.
Üks eeliseid on stendi väga praktiline funktsioon, tänu millele saame telefoni puhata ja seadet kasutada ilma seda käes hoidmata. See sobib suurepäraselt filmide või telesarjade vaatamiseks, samuti videokõne tegemiseks.
Eco Small Package Oleme oma toodete pakendid disaininud nii, et see säästaks ruumi! Avastage oma mure keskkonna pärast. Vali väikepaketid!
Kõik käeulatuses! Vaadake meie teisi pakkumisi ja valige oma nutitelefoni jaoks vajalikud tarvikud. Mäleta! Leiate mitmeid tarvikuid, näiteks: karastatud klaas, hoidikud, autolaadijad, FM-saatjad, kaablid või kõrvaklapid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.